Rinus

Eigenschappen Rinus boeken

Prijs
v.a. 795
Tijdsduur
240 min.
Geluid
Exclusief

Rinus boeken?

Rinus boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rinus.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rinus.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rinus ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rinus plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rinus

Extra informatie Rinus

Biografie Zanger Rinus
Het gaat hard met de populariteit van de Friese zanger Rinus. De teller op YouTube, van zijn hit ‘Hey Marlous’, stond vorige week nog op 7.500, maar inmiddels is het filmpje op internet al zo’n 55.000 keer bekeken.

DWDD toonde de internethit deze week in De TV Draait Door en ook radio 538 besteedde aandacht aan het nummer.

Rinus vertelt aan Edwin Evers dat hij sinds een jaar bezig is met zingen. Hij liet een nummer schrijven en nam het op in een studio in Drachten, zijn woonplaats. De video werd opgenomen op de kermis in Tilburg. Het nummer van Rinus gaat over zangeres Marlous uit Assen.

“Ik merk dat het een hit is. Laatst ging ik op vakantie naar Spanje en toen stond de teller op 2.000. Toen ik terugkwam, was ‘ie al 9.000 keer bekeken. Toen zeiden ze tegen me: Het gaat wel heel erg snel”, aldus Rinus, die bij de sociale werkvoorziening in Drachten werkt.

De zanger houdt dan ook rekening met een Top-40 hit. “Ja, dat gaan we wel redden.” Uit zijn Hyves-pagina blijkt ook al dat velen vriend van Rinus willen worden.

Anno 2011 scoort Rinus wederom een gigantische hit met “Romana op de scooter ”

U wilt Zanger Rinus boeken voor een optreden?

Rinus is enkel te boeken in het weekend voor optredens van 20 minuten en 15 minuten meet greet.

Zanger Rinus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rinus boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rinus.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rinus, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rinus en de eventuele overige kosten om een optreden van Rinus mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rinus.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rinus. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rinus checken, een gratis optie plaatsen op Rinus en de boeking(en) van Rinus voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rinus, BOEKINGSBUREAU Rinus, BOEKINGSBURO Rinus, ENTERTAINMENTBUREAU Rinus, ENTERTAINMENTBURO Rinus, ARTIESTENBUREAU Rinus, BOEKINGSKANTOOR Rinus, IMPRESARIAAT Rinus, MUZIEKBURO Rinus, MUZIEKBUREAU Rinus, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rinus, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rinus, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rinus.

 

Offerte Rinus aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag