De 3 Tenoren

Eigenschappen De 3 Tenoren boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
40 min.
Geluid
In overleg

De 3 Tenoren boeken?

De 3 Tenoren boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De 3 Tenoren.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De 3 Tenoren.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De 3 Tenoren ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De 3 Tenoren plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De 3 Tenoren

Extra informatie De 3 Tenoren

Biografie De 3 Tenoren
Met memorabele megaconcerten en miljoenen verkochte albums maakten Pavarotti, Carreras en Domingo als ‘de Drie Tenoren’ de klassieke zang toegankelijker voor een veel breder publiek.

Samen veroverden zij de harten van muziekliefhebbers over de gehele wereld.

Mario Veltman, Arwin Kluft en Robbert Besselaar hebben hun krachten gebundeld en treden in de voetsporen van hun grote voorbeeld: Pavarotti, Carreras en Domingo.

Met een prachtig repertoire waarmee de harten van miljoenen muziekliefhebbers werd veroverd, uiteraard aangevuld met het hedendaags repertoire.

Een perfecte combinatie die samen garant staan voor een sensationeel, ontroerend en hartverwarmend optreden…

De mooiste klassiekers zullen ten gehore worden gebracht maar ook het hedendaagse genre zal niet ontbreken!

Kortom, stijlvol entertainment voor een zeer breed publiek.

Repertoire De Drie Tenoren ?

Hieronder een greep uit het repertoire van De Drie Tenoren:

Caruso

Granada

Cielito Lindo / Valencia

De Parelvissers

O Sole Mio

Nessun Dorma

De 3 Tenoren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De 3 Tenoren boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De 3 Tenoren.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De 3 Tenoren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De 3 Tenoren en de eventuele overige kosten om een optreden van De 3 Tenoren mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De 3 Tenoren.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De 3 Tenoren. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De 3 Tenoren checken, een gratis optie plaatsen op De 3 Tenoren en de boeking(en) van De 3 Tenoren voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De 3 Tenoren, BOEKINGSBUREAU De 3 Tenoren, BOEKINGSBURO De 3 Tenoren, ENTERTAINMENTBUREAU De 3 Tenoren, ENTERTAINMENTBURO De 3 Tenoren, ARTIESTENBUREAU De 3 Tenoren, BOEKINGSKANTOOR De 3 Tenoren, IMPRESARIAAT De 3 Tenoren, MUZIEKBURO De 3 Tenoren, MUZIEKBUREAU De 3 Tenoren, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De 3 Tenoren, ARTIESTENBOEKINGSBURO De 3 Tenoren, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De 3 Tenoren.

 

Offerte De 3 Tenoren aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag