La Bouche

Eigenschappen La Bouche boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

La Bouche boeken?

La Bouche boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van La Bouche.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van La Bouche.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van La Bouche ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van La Bouche plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van La Bouche

Extra informatie La Bouche

La Bouche was in de jaren 90 een eurodance-duo afkomstig uit Duitsland, met een Amerikaanse bezetting: zangeres Melanie Thornton en rapper Lane McCray.La Bouche.

De groep werd vooral bekend vanwege de hit “Be My Lover” uit 1995. La Bouche voldeed aan de dance normen die destijds gebruikelijk waren: een zangeres die een aanstekelijk refrein zingt met een (zwarte) rapper die de coupletten rapt. Thornton kwam om het leven op 24 november 2001, samen met een aantal leden van de Duitse groep Passion Fruit, bij een vliegtuigcrash in de buurt van Zürich. Zij was 34. Hierna is de groep opgehouden. In 2002 werd nog wel een ‘Best Of’ album uitgebracht.

Tegenwoordig bestaat de bezetting uit Lane McCray en Dana Rayne.

La Bouche boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van La Bouche.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van La Bouche, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van La Bouche en de eventuele overige kosten om een optreden van La Bouche mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van La Bouche.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte La Bouche aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag