ValsBezig boeken

Eigenschappen ValsBezig boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

ValsBezig boeken?

ValsBezig boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van ValsBezig.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van ValsBezig.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van ValsBezig ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van ValsBezig plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van ValsBezig

Extra informatie ValsBezig

Officieel bestaat Valsbezig bestaat uit vier 19jarige jongens allemaal afkomstig uit Amsterdam Zuid-Oost met een surinaamse achtergrond.

Demirel Stuart a.k.a Demma VB,

Reginio Doelwijt a.k.a Ginio VB,

Renilhio Linger a.k.a Kees VB,

Ritchie Linga a.k.a Ritchie VB.

Officieus zijn er veel Valsbezig leden, familie en vrienden waarvan sommige van hen ook creatief bezig zijn.  Valsbezig is een beweging een movement.

Toen de jongens 16/17 jaar oud waren in 2013 is Valsbezig ontstaan. DemmaVB heeft de groep samen gebracht in 2013, de jongens kende elkaar via school en uit de buurt. Maar pas in 2014 is Valsbezig echt serieus bezig geweest met het maken van muziek.  In maart  2015 heeft Valsbezig de single/clubhit Hanna Montana gedropt, daarmee hebben ze meer dan 300.000 views gehaald op youtube en bijna 200.000 plays op soundcloud. Door dit success stond Valsbezig op meerdere festivals in de zomer van 2015. Na de zomer besloot Valsbezig om hard te werken aan hun eerste ep “It’s A VB Thing” samen met het label 207 Recordings. Hierdoor is het een tijd lang stil geweest maar het einde is nabij.  Valsbezig komt eind april 2016 met de eerste ep It’s a VB Thing.

ValsBezig boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van ValsBezig, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van ValsBezig.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte ValsBezig aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag