De Jeugd van Tegenwoordig boeken

Eigenschappen De Jeugd van Tegenwoordig boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

De Jeugd van Tegenwoordig boeken?

De Jeugd van Tegenwoordig boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Jeugd van Tegenwoordig.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Jeugd van Tegenwoordig.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Jeugd van Tegenwoordig ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Jeugd van Tegenwoordig plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Jeugd van Tegenwoordig

Extra informatie De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig is een Nederlandse rapformatie, bekend van hun nummer 1-hit Watskeburt?! uit 2005. De leden van De Jeugd van Tegenwoordig zijn Vieze Fur (echte naam: Freddie Tratlehner, ook wel Vieze Freddie genoemd), P. Fabergé (echte naam: Pepijn Lanen, ook wel P. Dronq/Serge Fabergé genoemd) en Willie Wartaal (echte naam: Olliçio Locadia). Hun producer is momenteel Bas Bron, door het drietal ook wel ‘De Neger des Heils’ genoemd. Willie Wartaal en Vieze Fur vormen soms samen het duo Baksteen. P. Fabergé maakt ook solo muziek onder de naam LeLe.

De beat van Watskeburt?! werd eind 2004 gemaakt door Bas Bron, die alle nummers van De Jeugd van Tegenwoordig heeft geproduceerd voor het Magnetron Music-label. De tekst werd geschreven door Vieze Fur en P. Fabergé. De uitdrukking ‘Watskeburt’ ontleenden ze overigens aan de Nederlandse rapper Heist Rockah. Op 16 mei 2005 werd de single van Watskeburt uitgebracht door Magnetron Music i.s.m. TopNotch. Het nummer sloeg aanvankelijk niet aan, maar werd door enkele radiozenders opgepikt. Op 4 juni kwam Watskeburt de Top 40 binnen. Het nummer werd een grote hit en verdrong een paar dagen later Geef mij je angst van Guus Meeuwis van de nummer 1-positie.

Zoals zoveel opmerkelijke hits was Watskeburt?! rijp voor parodieën. Waarsmebird en Opkeplurt zijn slechts enkele voorbeelden. Er verscheen tevens een Friese, West-Friese, Achterhoekse en Brabantse versie van de plaat. In de studentenwereld bleef Watskeburt?! ook niet onopgemerkt. De cultparodie Nog Geneukt?! van De Student van Tegenwoordig verwierf met name in de studentenstad Utrecht grote bekendheid. Ook werd door Boomerang een gratis ansichtkaart uitgebracht met daarop de titel van het nummer. In Groningen dook de parodie Supermooi! op. Door online jongerenmagazine Spunk werd de liedtekst naar aanleiding van het verschijnen van het nummer in het buitenland in het Duits vertaald onder de titel “Watspassiert?!”.

Ook in België werd Watskeburt een hit; het nummer werd grijs gedraaid door Studio Brussel en andere radiozenders. Er werd zelfs een jumpstyle-versie van het nummer gemaakt, genaamd Watskejump.

De Jeugd van Tegenwoordig boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Jeugd van Tegenwoordig.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Jeugd van Tegenwoordig, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Jeugd van Tegenwoordig en de eventuele overige kosten om een optreden van De Jeugd van Tegenwoordig mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Jeugd van Tegenwoordig.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Jeugd van Tegenwoordig. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Jeugd van Tegenwoordig checken, een gratis optie plaatsen op De Jeugd van Tegenwoordig en de boeking(en) van De Jeugd van Tegenwoordig voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Jeugd van Tegenwoordig aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag