Dirtcaps

Eigenschappen Dirtcaps boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Dirtcaps boeken?

Dirtcaps boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dirtcaps.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dirtcaps.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dirtcaps ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dirtcaps plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dirtcaps

Scherpe producties en booming live sets. Dirtcaps is zonder twijfel het neusje van de zalm van de house. Sinds de jongens in 2008 begonnen aan hun reis om de wereld te veroveren hebben ze de scene overladen met hun kenmerkende sound en de grootste clubs overdonderd met hun energieke liveshows.

Van shinen op ’s wereld grootste festivals (oa Defqon.1 in Chili, Tomorrowland, Tomorrowworld, Mysteryland) tot het remixen van namen als Hardwell en W&W en samenwerken met de top van de industrie (DJ Carnage, Laidback Luke, Coone). Dirtcaps bewijst keer op keer dat ze het waard zijn.

Met tours over de hele wereld stonden ze bijvoorbeeld al in de US, Australië, Zuid-Korea, Maleisië. Dirtcaps brengt de Trap House-sound naar een hoger level en laat dit graag aan iedereen zien en horen.

They are the buzz of today. They are Dirtcaps.

Dirtcaps boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dirtcaps.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dirtcaps, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dirtcaps en de eventuele overige kosten om een optreden van Dirtcaps mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dirtcaps.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dirtcaps. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dirtcaps checken, een gratis optie plaatsen op Dirtcaps en de boeking(en) van Dirtcaps voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dirtcaps, BOEKINGSBUREAU Dirtcaps, BOEKINGSBURO Dirtcaps, ENTERTAINMENTBUREAU Dirtcaps, ENTERTAINMENTBURO Dirtcaps, ARTIESTENBUREAU Dirtcaps, BOEKINGSKANTOOR Dirtcaps, IMPRESARIAAT Dirtcaps, MUZIEKBURO Dirtcaps, MUZIEKBUREAU Dirtcaps, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dirtcaps, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dirtcaps, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dirtcaps.

 

Offerte Dirtcaps aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag