April en Dr. Rum

Eigenschappen April en Dr. Rum boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

April en Dr. Rum boeken?

April en Dr. Rum boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van April en Dr. Rum.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van April en Dr. Rum.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van April en Dr. Rum ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van April en Dr. Rum plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van April en Dr. Rum

Extra informatie April en Dr. Rum

Biografie April en Dr. Rum
April is van Surinaams/Arubaanse afkomst, geboren en getogen in Nederland. Ze heeft 2 kindjes, ze is nog met de vader van haar kinderen, maar woont bij haar moeder. Zat ooit in Greengang en heeft in 2009 in X-factor gezeten met zus, wat niet goed ging en veel gedoe over haar heen kreeg. Hoopt op carriere in muziek want dat is enige waar ze goed in is. April haalt veel uit het geloof.

Rum is geboren op Sint Maarten en 5 jaar geleden naar Nederland gekomen. Hij studeert aan de opleiding Music Production en is een echte entertainer. Hij geeft af en toe (dans + stagepresence) workshops. Hij heeft een studio gebouwd in zijn appartement. Hij woont samen met zijn broer en neef. Zijn neef is sinds kort ook zijn manager. Hij haalt zijn ook positieve levensvisie uit het boek ‘The Secret’ en het geloof. Hij wil de jongens op St. Maarten graag inspireren.
April en Dr. Rum boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

April en Dr. Rum boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van April en Dr. Rum.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van April en Dr. Rum, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van April en Dr. Rum en de eventuele overige kosten om een optreden van April en Dr. Rum mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van April en Dr. Rum.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor April en Dr. Rum. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van April en Dr. Rum checken, een gratis optie plaatsen op April en Dr. Rum en de boeking(en) van April en Dr. Rum voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT April en Dr. Rum, BOEKINGSBUREAU April en Dr. Rum, BOEKINGSBURO April en Dr. Rum, ENTERTAINMENTBUREAU April en Dr. Rum, ENTERTAINMENTBURO April en Dr. Rum, ARTIESTENBUREAU April en Dr. Rum, BOEKINGSKANTOOR April en Dr. Rum, IMPRESARIAAT April en Dr. Rum, MUZIEKBURO April en Dr. Rum, MUZIEKBUREAU April en Dr. Rum, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU April en Dr. Rum, ARTIESTENBOEKINGSBURO April en Dr. Rum, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR April en Dr. Rum.

 

Offerte April en Dr. Rum aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag