Brownie Dutch

Eigenschappen Brownie Dutch boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Brownie Dutch boeken?

Brownie Dutch boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Brownie Dutch.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Brownie Dutch.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Brownie Dutch ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brownie Dutch plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Brownie Dutch

https://youtube.com/watch?v=qKmVIX2mV9w

Extra informatie Brownie Dutch

Biografie Brownie Dutch
Brownie Dutch (Paramaribo, 24 september 1987) kunnen we het best omschrijven als een echte duizendpoot.

Brownie Dutch is producer / componist / zanger / rapper / DJ / songwriter / audio-engineer / gitarist. Iemand die gezegend is met talent, al sinds jaar en dag bezig is met muziek in diverse genres en nu ook bij het grote publiek bekend als producer van o.a. Ali B en het programma “Ali B op volle toeren”. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan diverse singles van artiesten als Yes-R, Keizer en Touzani.
Brownie Dutch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Brownie Dutch boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Brownie Dutch.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Brownie Dutch, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Brownie Dutch en de eventuele overige kosten om een optreden van Brownie Dutch mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Brownie Dutch.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Brownie Dutch. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Brownie Dutch checken, een gratis optie plaatsen op Brownie Dutch en de boeking(en) van Brownie Dutch voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Brownie Dutch, BOEKINGSBUREAU Brownie Dutch, BOEKINGSBURO Brownie Dutch, ENTERTAINMENTBUREAU Brownie Dutch, ENTERTAINMENTBURO Brownie Dutch, ARTIESTENBUREAU Brownie Dutch, BOEKINGSKANTOOR Brownie Dutch, IMPRESARIAAT Brownie Dutch, MUZIEKBURO Brownie Dutch, MUZIEKBUREAU Brownie Dutch, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Brownie Dutch, ARTIESTENBOEKINGSBURO Brownie Dutch, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Brownie Dutch.

 

Offerte Brownie Dutch aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag