Darryl

Eigenschappen Darryl boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Darryl boeken?

Darryl boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Darryl.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Darryl.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Darryl ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Darryl plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Darryl

Extra informatie Darryl

Biografie Darryl
Darryl van Gonter (1988) is een rapper uit Amsterdam-Noord. Samen met zijn neef Reverse (bekend van de hits: ‘wat wil je doen’, ‘non stop’, ‘geen klasse, geen stijl’) maakte hij op jonge leeftijd al eigen hiphop muziek. Reverse op de beat en Darryl achter de mic.

Hij kwam op zestienjarige leeftijd in contact met Lange Frans van D-Men Entertainment en leverde een aantal bijdragen op de underground cd ‘Straatremixes’.

Samen met leeftijdsgenoot Dio vormde hij de formatie ‘Dubbel D’. Het nummer ‘Minderjarig’ werd een echte straathit.

Op zeventienjarige leeftijd werd Darryl benaderd door The Partysquad om deel te nemen aan de soundtrack ‘Wat wil je doen’ van de Nederlandse filmkaskraker ‘Het Schnitzelparadijs’. Met deze line-up stond hij in oktober 2005 in het voorprogramma van de Amerikaanse superster 50 Cent. Na het megasucces van deze monsterhit tekende Darryl een deal bij het label van The Partysquad genaamd Goodlife. Onder dit label kwam het nummer ‘Rellen en Rennen’ uit, een project van TMF Kweekvijver.

In het najaar van 2006 leverde Darryl opnieuw een bijdrage aan de hit ‘Dat is die shit’ van The Partysquad.

Vanwege een uiteenlopende visie besloten Darryl en het label Goodlife om begin 2007 in een zeer goede verstandhouding uit elkaar te gaan.

In april 2007 reisde Darryl voor United Civilians for Peace gezamenlijk met Ali B naar de Palestijnse bezette gebieden. Daar werkte hij mee aan een documentaire over hoe het Midden-Oosten conflict de leefomstandigheid van kinderen beïnvloedt. Daarnaast trad hij daar twee keer op. Eerst in een vluchtelingenkamp in Bethlehem en daarna in de Palestijnse plaats Sakhnin in Israël.

Na de reis in Palestina was rapper en platenlabel eigenaar Ali B erg onder de indruk van het charisma en talent van Darryl. Binnen één maand was de deal rond en tekende Darryl zijn tweede platencontract bij het label SPEC van Ali B. Eind 2007 scoort Darryl een vette top-3 hit met Ali B, Yes-R en Gio met het nummer ‘Groupie Love’. Samen met zijn labelgenoten Ali B, Yes-R en Sjaak scoort Darryl even later een undergroundhit met ‘Shit is gruwelijk’.

Januari 2008 verschijnt de mixtape van Darryl met de titel: ‘Terug’. Een mixtape met 20 tracks waaronder samenwerkingen met Keizer, Ado’nis, Yes-R en Sjaak en met beats van Hyplified, Reverse en RCBeatz.

Samen met Ali B, Soumia en voetballer Ryan Babel brengt Darryl in mei 2008 zijn single ‘Eeyeeyo’ uit.
Darryl boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Darryl boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Darryl.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Darryl, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Darryl en de eventuele overige kosten om een optreden van Darryl mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Darryl.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Darryl. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Darryl checken, een gratis optie plaatsen op Darryl en de boeking(en) van Darryl voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Darryl, BOEKINGSBUREAU Darryl, BOEKINGSBURO Darryl, ENTERTAINMENTBUREAU Darryl, ENTERTAINMENTBURO Darryl, ARTIESTENBUREAU Darryl, BOEKINGSKANTOOR Darryl, IMPRESARIAAT Darryl, MUZIEKBURO Darryl, MUZIEKBUREAU Darryl, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Darryl, ARTIESTENBOEKINGSBURO Darryl, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Darryl.

 

Offerte Darryl aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag