Negativ

Eigenschappen Negativ boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Negativ boeken?

Negativ boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Negativ.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Negativ.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Negativ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Negativ plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Negativ

Extra informatie Negativ

Biografie Negativ
Maurits Delchot, beter bekend als Negativ, groeide op in Amsterdam-Oost. Hij wist al op heel jonge leeftijd dat hij wilde rappen. Voordat hij serieus begon te rappen zat hij met een stel straatvrienden in de rapgroep Rhymes Connekt. Het was toen meer voor de grap bedoeld. Toen het niet meer klikte tussen de jongens van de groep en Negativ is hij eruit gestapt. Vervolgens zette hij zijn carrière alleen voort maar had geen studio om zijn nummers op te nemen.

Zo kwam Negativ terecht bij The Comedy Lounge waar hij elke week meedeed aan battles en ze altijd won. Toentertijd ging hij ook vaak naar Live on the Low en kwam in contact met Lange Frans. Hij heeft met Lange Frans het album “De Gastenlijst” opgenomen, dat het erg goed deed. Lange Frans en Negativ vormden met nog andere artiesten de hiphop formatie D-Men. Deze hiphop groep heeft 3 succesvolle mixtapes uitgebracht: Straatremixes deel 1,2 3.

Na zijn verkennende stappen in 2004 met de single ‘Mijn Feestje’ samen met Brutus en in 2005 het nummer ‘Niets is wat het zijn moet’ waarop Ebon-E een featuring doet, is Neagitv klaar om met zijn album ‘Negativitijdperk’ zijn ware gezicht te latern zien. “Niks is wat het zijn moet” gaat over de minder leuke kanten in het leven van Negativ in Amsterdam-Oost. Hij vertelt in dit nummer over een vriend van hem die zich heeft opgehangen en een goede vriendin die aan de drugs is geraakt. Met dit nummer wil Negativ laten zien waar hij vandaan komt en hoe zijn leven er “helaas” soms uit ziet. Tevens speelt Negativ de hoofdrol in de film ‘Bolletjes Blues’.

Negativ boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Negativ boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Negativ.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Negativ, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Negativ en de eventuele overige kosten om een optreden van Negativ mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Negativ.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Negativ. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Negativ checken, een gratis optie plaatsen op Negativ en de boeking(en) van Negativ voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Negativ, BOEKINGSBUREAU Negativ, BOEKINGSBURO Negativ, ENTERTAINMENTBUREAU Negativ, ENTERTAINMENTBURO Negativ, ARTIESTENBUREAU Negativ, BOEKINGSKANTOOR Negativ, IMPRESARIAAT Negativ, MUZIEKBURO Negativ, MUZIEKBUREAU Negativ, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Negativ, ARTIESTENBOEKINGSBURO Negativ, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Negativ.

 

Offerte Negativ aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag