Kleine Viezerik

Eigenschappen Kleine Viezerik boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Kleine Viezerik boeken?

Kleine Viezerik boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kleine Viezerik.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kleine Viezerik.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kleine Viezerik ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kleine Viezerik plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kleine Viezerik

Extra informatie Kleine Viezerik

Biografie Kleine Viezerik
Kleine Viezerik groeide op met vele muziekstijlen; RB, Soul en later Hiphop. In die ‘periode van wasdom’ ontwikkelde hij zijn passie als artiest. Zijn grootste ambitie was altijd al rappen, maar nam KV deze lyrische kunstvorm van muzikale tekstoverdracht aanvankelijk nog niet écht heel serieus. Begin deze eeuw verdiepte hij zich meer en serieuzer in het schrijven van eigen teksten/lyrics. Zo manifesteerde hij zich actief in verschillende teams en collectieven, zoals: Rhymes Connect, Hinderlijke Straat schoften. In dat traject ervaart KV, dat filosoferen zijn ding is.

Met Fenomeen start hij het team Onderinvloed. Met de komst van Vito Conflict worden de onderwerpen al snel serieuzer. Ze krijgen goede feedback en worden al snel herkend op straat en in de stad. Als KV op zeker moment een directe link legt met Lastpac, versnelt het proces en tekent hij bij Pitu Records. Met nummers als ‘Hosselaar’ en ‘Snelle Laan’ valt het kwartje, raakt de cirkel ronder en dienen de mogelijkheden zich definitief bij hem aan. In combinatie met de producties van Sliscobars worden in de studio unieke en innovatieve klanken gecreëerd, een rauwere stijl ontwikkeld. Uiteindelijk rolt hier dan ook de officiële debuutsingle ‘Rolle als een G’ uit. Met dit wapenfeit, in combinatie met een professionele videoclip , wordt in 2006 officieel een stempel gezet op de stijl van KV. De thuisbasis, Pitu Records Studio, geeft volop ruimte om de creativiteit van het span dag en nacht in daden om te zetten . De heren zijn dan ook zo productief dat er dagelijks potentiële tracks worden afgeleverd.

Levenservaringen vormen vaak de basis en in de regel het onderwerp van de muziek van Kleine Viezerik. In die boodschap biedt hij de luisteraar een reëel beeld van de snelle laan en een ‘inkijk’ in zijn dagelijkse bestaan. 2011 was het jaar dat Nederland echt kennis maakte met hem. Sinds de release van N Zie De Boy eind 2010 is er vrijwel niemand meer die zijn hit ‘Meisje Luister’ niet heeft gehoord. Deze hitsingle is inmiddels al meer dan 5 miljoen bekeken op YouTube en stond wekenlang op #1 van de FunX Hiphopchart.

In september 2011 werd hij in het programma Ali B Op Volle Touren (genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2011) gekoppeld aan Willeke Alberti en treedden ze samen op tijdens de State Awards in Rotterdam. Voor deze awardshow was KV 4 maal genomineerd en nam hij de meest waardevolle award mee naar huis, namelijk de award voor Beste Artiest. Samen met Jayh verzorgde KV de titelsong van de succesvolle film De President met het nummer ‘Gek’. Hij vormde samen met Lange Frans en Negativ een team in het avonturenprogramma Fort Boyard en stond op verschillende podia. Kortom; in Nederland hebben we met z’n allen Kleine Viezerik in ons hart gesloten.
Kleine Viezerik boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kleine Viezerik boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kleine Viezerik.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kleine Viezerik, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kleine Viezerik en de eventuele overige kosten om een optreden van Kleine Viezerik mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kleine Viezerik.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kleine Viezerik. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kleine Viezerik checken, een gratis optie plaatsen op Kleine Viezerik en de boeking(en) van Kleine Viezerik voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kleine Viezerik, BOEKINGSBUREAU Kleine Viezerik, BOEKINGSBURO Kleine Viezerik, ENTERTAINMENTBUREAU Kleine Viezerik, ENTERTAINMENTBURO Kleine Viezerik, ARTIESTENBUREAU Kleine Viezerik, BOEKINGSKANTOOR Kleine Viezerik, IMPRESARIAAT Kleine Viezerik, MUZIEKBURO Kleine Viezerik, MUZIEKBUREAU Kleine Viezerik, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kleine Viezerik, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kleine Viezerik, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kleine Viezerik.

 

Offerte Kleine Viezerik aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag