Flinke Namen

Eigenschappen Flinke Namen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Flinke Namen boeken?

Flinke Namen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Flinke Namen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Flinke Namen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Flinke Namen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Flinke Namen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Flinke Namen

Extra informatie Flinke Namen

Flinke Namen. De naam zegt genoeg. Een formatie bestaande flinke namen: The Flexican, Sef, Fit & Murth. Een belachelijk charmant kwartet met lauter fijne hiphop tunes.Flinke Namen is ontstaan in een parallel universum en waarschijnlijk verantwoordelijk voor de oerknal zoals wij die kennen. Het begin van alles, maar tegelijkertijd het spreekwoordelijke “einde”.
MC Fit, Murth, Sef en The Flexican schijnen al jaren, zowel individueel als gemeenschappelijk en schrijven bij opkomst direct geschiedenis: laten we het superstuntwerk noemen. Een bijdrage aan de evolutie van muziek en populaire cultuur.
Een nieuwe oerknal en the future: Flinke Namen, 4 man sterk, getekend bij TopNotch, sterrenstelsel. Hun debuutalbum ‘Superstuntwerk’ verbazen vriend en vijand. Het album scoort goed bij critici en publiek en levert hits als: ‘Als Zij Langsloopt’, ‘Wolken’ en ‘Flexican Beat’. Daarnaast worden diverse albumtracks clubhits, al dan niet in remix vorm door bevriende dj’s van The Flexican.
Na de release touren de heren onder de noemer ‘En Toen Was Er Licht’ langs de landelijke podia. De tour was voorzien van een ‘state of the art’ lichtshow en legt de lat zeer hoog voor andere tourende hiphop acts. Na de tour volgt een twee jaar durende festivalronde, met als hoogtepunt een spetterende show in de headlinende Alpha Tent van Lowlands.
Op dit moment focussen de Flinke Namen zich op solo projecten.

Flinke Namen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Flinke Namen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Flinke Namen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Flinke Namen en de eventuele overige kosten om een optreden van Flinke Namen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Flinke Namen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Flinke Namen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Flinke Namen checken, een gratis optie plaatsen op Flinke Namen en de boeking(en) van Flinke Namen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Flinke Namen, BOEKINGSBUREAU Flinke Namen, BOEKINGSBURO Flinke Namen, ENTERTAINMENTBUREAU Flinke Namen, ENTERTAINMENTBURO Flinke Namen, ARTIESTENBUREAU Flinke Namen, BOEKINGSKANTOOR Flinke Namen, IMPRESARIAAT Flinke Namen, MUZIEKBURO Flinke Namen, MUZIEKBUREAU Flinke Namen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Flinke Namen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Flinke Namen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Flinke Namen.

 

Offerte Flinke Namen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag