Akwasi

Eigenschappen Akwasi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Akwasi boeken?

Akwasi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Akwasi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Akwasi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Akwasi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Akwasi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Akwasi

Extra informatie Akwasi

Akwasi (1988, Amsterdammer met Ghanese roots) is een succesvolle rapper in de Nederlandse hiphopformatie Zwart Licht. Een week nadat hij begon aan de Toneelacademie in Maastricht kreeg hij, samen met Leeroy en producer Hayzee, een platencontract aangeboden bij TopNotch/Universal, waar zij ondertussen drie albums hebben uitgebracht. Met zijn geanimeerde rapstijl en dwingende aanwezigheid is Akwasi op het podium de onbetwiste frontman van de groep.
Akwasi studeerde in 2012 als Theatraal Performer af aan Toneelacademie Maastricht. Naast zijn opleiding op de Toneelacademie in Maastricht, sloot hij zich ook aan bij theatergroep Likeminds. Via theatergroep Likeminds, waar hij in 2006 bij betrokken raakte, liep hij stage bij het internationaal alom geprezen Afrikaaps en was hij ook te zien in de Britse theaterbewerking van La Haine: Hate. Daarna speelt hij rollen in o.a. De Vluchtkerk (Duivelse Dilemma’s), Feuten en Toren C. Ook is hij te zien geweest als presentator in ‘De Slavernij Voorbij’ (NTR) en vertolkte hij de hoofdrol in de korte film Zorn (regie: Carina Molier) en Always Hardcore (48 Hour Film Project, Utrecht).
Ook is Akwasi de afgelopen 3 jaren jurylid geweest van De Grote Prijs van Nederland.
Nadat zijn opleiding succesvol afgerond was, kon hij de focus weer volledig op de muziek leggen en is er een nieuw project gestart: ‘Daar Ergens’. In 2012 weerlegt Akwasi de focus tussen muziek en theater om het interdisciplinaire project ‘Daar Ergens’ te starten, waarin hij samen met zijn band nummers uit het oeuvre van Bram Vermeulen bewerkt. De afgelopen 2 jaar was het zeer succesvolle en telkens uitverkochte ‘Daar Ergens’ te zien op Oerol, Terschelling.
Het album ‘Daar Ergens’ is uitgebracht op Akwasi’s kersverse platenmaatschappij Neerlands Dope, een onafhankelijke label dat eind 2013 is opgericht. Naam van de platenmaatschappij is een moderne verbastering van Neerlands Hoop, de toenmalige cabaretgroep van Freek de Jonge en Bram Vermeulen. Neerlands Dope zal in eerste instantie muziek van Akwasi uitbrengen en zal zich daarna gaan richten op nieuwe acts. De release van het album zal gepaard gaan met optredens in diverse poppodia evenals
theaterzalen, om theater en hiphop samen te brengen en het project ‘Daar Ergens’ te tonen aan het publiek.

Akwasi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Akwasi .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Akwasi , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Akwasi en de eventuele overige kosten om een optreden van Akwasi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Akwasi .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Akwasi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag