Amenti

Eigenschappen Amenti boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Amenti boeken?

Amenti boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Amenti.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Amenti.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Amenti ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Amenti plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Amenti

Extra informatie Amenti

Biografie Amenti
Amenti, misschien voor sommigen nog onbekend maar absoluut niet onbekwaam. Als zanger van Def P The Beatbusters heeft hij al zijn nodige meters in het live-circuit en in de studio gemaakt. Daarnaast heeft hij samengewerkt met artiesten als Per.Verz en met zijn liveband Amenti+ het podium gedeeld met niemand minder dan jazzlegendes Saskia Laroo en Warren Byrd.

Onlangs heeft hij zijn debuut-EP “Gaia”, uitgebracht onder Empiri Music. Live vertolkt hij deze deze EP en tal van andere songs met zijn liveband Amenti+, die volledig uit muziekstudenten van de Fontys Rockacademie en Conservatorium bestaat. Daarmee speelde hij onlangs Amersfoort Jazz en verschillende andere festivals plat.

Amenti, maakt muziek, geniet, denkt, doet, contempleert, kijkt, luistert, voelt, lacht, beleeft, deelt, beschrijft, leert, schept, vraagt, zwijgt, ademt en is.
Amenti boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Amenti boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Amenti.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Amenti, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Amenti en de eventuele overige kosten om een optreden van Amenti mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Amenti.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Amenti. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Amenti checken, een gratis optie plaatsen op Amenti en de boeking(en) van Amenti voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Amenti, BOEKINGSBUREAU Amenti, BOEKINGSBURO Amenti, ENTERTAINMENTBUREAU Amenti, ENTERTAINMENTBURO Amenti, ARTIESTENBUREAU Amenti, BOEKINGSKANTOOR Amenti, IMPRESARIAAT Amenti, MUZIEKBURO Amenti, MUZIEKBUREAU Amenti, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Amenti, ARTIESTENBOEKINGSBURO Amenti, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Amenti.

 

Offerte Amenti aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag