Trijntje Oosterhuis boeken

Eigenschappen Trijntje Oosterhuis boeken

Prijs
Vanaf 7.750
Tijdsduur
1x30 min.
Geluid
Exclusief

Trijntje Oosterhuis boeken?

Trijntje Oosterhuis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Trijntje Oosterhuis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Trijntje Oosterhuis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Trijntje Oosterhuis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Trijntje Oosterhuis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Trijntje Oosterhuis

Extra informatie Trijntje Oosterhuis

Al een kwart eeuw is Trijntje Oosterhuis een grote naam in de muziekwereld en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid en muzikale kwaliteiten. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Bert Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

Trijntje’s carrière begint wanneer ze met Candy Dulfer op internationale podia optreedt, waarna ze met de hit-formatie Total Touch samen met haar broer Tjeerd doorbreekt met hits als ‘Somebody Else’s Lover’ en ‘Touch me There’.

Bij de opening van de Amsterdam ArenA zijn miljoenen mensen onder de indruk wanneer zij op grootse wijze ‘De Zee’ zingt. Kort daarna scoort ze met Marco Borsato een grote hit met ‘Wereld Zonder Jou’ en verzorgt zij met Total Touch het voorprogramma van Michael Jackson. Optredens met internationale grootheden als Queen, Lionel Richie, Burt Bacharach, Andrea Bocelli, Herbie Hancock, Toots Thielemans, Al Jarreau en vele anderen volgen. Samen met Burt Bacharach en het Metropole Orkest maakte ze twee albums voor het fameuze Blue Note label. Trijntje’s veelzijdigheid komt ook naar voren in TV programma’s als The Voice, It Takes Two en onlangs in De Beste Zangers van Nederland, waarin ze week na week weet te verbazen en te ontroeren met haar stem.

Begin volgend jaar zal er een nieuw album verschijnen met nieuwe Nederlandstalige liedjes die Trijntje samen met bevriende collega-zangers en muzikanten als Paskal Jakobsen, Alain Clark, John Ewbank en Diggy Dex heeft geschreven. Afgelopen november stond Trijntje in een uitverkocht Koninklijk Carré om de 85ste verjaardag van haar vader, Huub Oosterhuis, te vieren. Onder de titel “Ken Je Mij” bracht ze een eerbetoon aan het werk van haar vader. Een bevestiging van de ongekende veelzijdigheid van de zangeres. Op 30 maart 2019 viert ze haar 25-jarig jubileum in de Ziggodome. Samen met het Metropole Orkest speelt ze nummers uit haar hele ouvre.

Door haar veelzijdigheid is Trijntje Oosterhuis geschikt voor vrijwel elk event en samen creeren we met u de juiste setting. Trijntje is te boeken met haar live band, met pianist of gitarist, met haar jazztrio, solo met een tape-optreden of als gastsolist.

Trijntje Oosterhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Trijntje Oosterhuis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Trijntje Oosterhuis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Trijntje Oosterhuis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag