Demi van Wijngaarden

Eigenschappen Demi van Wijngaarden (TVOH) boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Demi van Wijngaarden (TVOH) boeken?

Demi van Wijngaarden (TVOH) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Demi van Wijngaarden (TVOH).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Demi van Wijngaarden (TVOH).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Demi van Wijngaarden (TVOH) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Demi van Wijngaarden (TVOH) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Demi van Wijngaarden (TVOH)

Extra informatie Demi van Wijngaarden (TVOH)

Demi van Wijngaarden is een dame met ambities. Een paar jaar geleden was ze al finaliste bij The Voice Kids. Nu wil ze graag ook zo ver komen bij The voice of Holland. Haar grootste droom is om een grote concertzaal te vullen met een Beyoncé-achtige show. Aan het aantal YouTube views zal het niet liggen. Haar Blind Audition bij The Voice Kids werd maar liefst 46 miljoen keer bekeken. Haar leven draait om muziek. Ze krijgt zangles, maar geeft zelf ook zangles. Dan blijft er weinig tijd over om te studeren. Ze focust zich dan ook volledig op het zingen.

Demi van Wijngaarden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Demi van Wijngaarden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Demi van Wijngaarden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Demi van Wijngaarden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Demi van Wijngaarden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Demi van Wijngaarden (TVOH) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag