Ruth_BondZangeres_Boeken

Eigenschappen 007 Bond Zangeres Ruth boeken

Prijs
Op aanvraag

007 Bond Zangeres Ruth boeken?

007 Bond Zangeres Ruth boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van 007 Bond Zangeres Ruth.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van 007 Bond Zangeres Ruth.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van 007 Bond Zangeres Ruth ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 007 Bond Zangeres Ruth plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie 007 Bond Zangeres Ruth

‘007 Bond’ Zangeres Ruth Boeken

Uit de gevierde James Bond 007 films, zingt Ruth Galura voor de 007 fanaten en liefhebbers.

Ruth Galura treedt op in en buiten Nederland, gaat naar België en Duitsland voor speciale evenementen, concerten, feesten en zakelijke bijeenkomsten. De meest gezongen James Bond-themaliedjes zijn No Time To Die (Billie Eillish), Skyfall (Adele), For Your Eyes only ( Sheena Easton), Nobody Does it Better (Carly Simon) en Moonraker (Shirley Bassey).

Zangeres Ruth Galura

De liefde voor muziek begon voor Ruth door mee te doen aan wedstrijden op school, en te spelen met live bands sinds haar tienerjaren.  Na het behalen van haar universitaire graad in Biologie, begon ze op te treden in Manila en Dubai met de Tender Touch Band. Daarna vervolgde ze haar carrière bij de Soundwaves Band, vertegenwoordigd door de meest opvallende muziekagent in het Midden- Oosten, Gatchalian Enterprises. De Soundwaves traden zeven jaar lang dagelijks op in 5-sterrenhotels, restaurants, pubs en pretparken in Dubai, Abu Dhabi, Koeweit, Egypte, Jemen en Brunei. Momenteel treed Ruth op in Nederland, Duitsland en België als allround solo-zangeres voor feesten, bruiloften, concerten en bedrijfsevenementen. Haar optredens omvatten acts van Shirley  Bassey, Lady Gaga, Madonna, Jennifer Lopez, Whitney Houston, Sheena Easton en themas voor James Bond films of Motown. Luister en ervaar Ruth live. Zij neemt u mee in een perfecte Bond sfeer met galajurk zoals u van een Bond-girl mag verwachten. Vier het met een James Bond themafeest!

 

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bond Zangeres Ruth, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bond Zangeres Ruth en de eventuele overige kosten om een optreden van Bond Zangeres Ruth mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bond Zangeres Ruth.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bond Zangeres Ruth. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bond Zangeres Ruth checken, een gratis optie plaatsen op Ruth en de boeking(en) van haar voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 088-482 82 40.

Offerte 007 Bond Zangeres Ruth aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag