Shirley Bassey Tribute

Eigenschappen Shirley Bassey Tribute boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Shirley Bassey Tribute boeken?

Shirley Bassey Tribute boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Shirley Bassey Tribute.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Shirley Bassey Tribute.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Shirley Bassey Tribute ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Shirley Bassey Tribute plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Shirley Bassey Tribute

Extra informatie Shirley Bassey Tribute

BIOGRAFIE Dutch Shirley Bassey

Wie kent niet “This is my life” de wereldhit van de wereldster Shirley Bassey. Deze ultieme act is de enige echte act die de exacte originele toonhoogte en kracht van de massieve stem van Shirley Bassey benadert. Ruth Galura, de personificatie van Shirley Bassey in deze act, is een internationale zangeres met tien jaar aaneensluitende dagelijkse optredens in Dubai, Abu Dhabi, Egypte en Yemen. Ze treedt nu op in de BeNeLux en Duitsland.  Er is eens een gast geweest die het heel mooi en complimenteus verwoordde:  deze dame heeft een ingebouwde versterker in haar keel! Bij uitstek een Dame Shirley Bassey stem en een waardige imitatie.

Ruth laat U kennis maken met de fenomenale koningin van glitter en glamour uit Wales,  Groot Brittannië. Ze laat U een adembenemende show beleven en U genieten van haar emotie, beroemdheid, humor, maniertjes, charme, luxe jurken en diva-mantels.

Deze act is van toepassing op alle leeftijdscategoriën, omdat naast haar vele malen onderscheiden klassiekers, ze ook hele moderne dance muziek maakt zoals bijvoorbeeld haar versie van ‘Get the party started’, ‘Big spender remix’, ‘Diamonds are forever’, ‘Manthronics mix,’Light my fire remix etc. ,etc.

Deze Shirley Bassey ervaring  is een verademing en laat Hollywood Nights, Back to the 60’s and 70’s, Red Carpet Nights, Diva Nights, Casino thema’s, Hall of Fame en natuurlijk niet te vergeten James Bond Nights tot eenzame hoogte stijgen! Onder de meest beroemde zangeressen is zij de enige die de titel ‘voice of James Bond films’ mag dragen omdat ze drie James Bond themesongs heeft gezongen : Diamonds are forever, Goldfinger en Moonraker.

Dutch Shirley Bassey   heeft  als zodanig opgetreden in diverse Gayprides, gala’s, James Bond themafeesten  en evenementen voor millionairs etc…

Laat uw evenement opluisteren met een explosie van pure glitter en glamour en professioneel entertainment, live is het nog mooier, U zult uw ogen niet geloven !

Shirley Bassey Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Shirley Bassey Tribute.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Shirley Bassey Tribute, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Shirley Bassey Tribute en de eventuele overige kosten om een optreden van Shirley Bassey Tribute mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Shirley Bassey Tribute.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Shirley Bassey Tribute. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Shirley Bassey Tribute checken, een gratis optie plaatsen op Shirley Bassey Tribute en de boeking(en) van Shirley Bassey Tribute voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Shirley Bassey Tribute aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag