La Voix Magique

Eigenschappen La Voix Magique boeken

Prijs
v.a. 1.995
Tijdsduur
15 min.
Geluid
In overleg

La Voix Magique boeken?

La Voix Magique boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van La Voix Magique.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van La Voix Magique.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van La Voix Magique ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van La Voix Magique plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie La Voix Magique

Biografie La Voix Magique
La Voix Magique A beautiful singer, a wonderful voice, a stunning performance with the fastest quick-changes ever. Where she appears there is magic in the air….

La Voix Magique is een geweldige nieuwe en originele act die ca. 15 à 20 minuten duurt en die overal inzetbaar is. Op zoek naar een spectaculaire opening of opvallend intermezzo dan is dit de perfecte invulling die tevens kan worden toegespitst op de gelegenheid.

La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie…

Zangeres Sandy Kandau brengt één lange medley van bekende stukken (zie voor de titels hieronder) en weet bij elk nummer een totaal nieuwe outfit te presenteren die ze in letterlijk secondes verwisselt. Haar geweldige stem gecombineerd met een perfecte choreografie maken dit optreden tot een bijzonder aangenaam geheel.

Repertoire (alle nummers in eigentijdse remix-versies!):

• Big spender

• Fever

• Don’t cry for me Argentina (Spaans/Engels)

• Goldfinger

• All that jazz

• Diamonds are a girl’s best friend

• New York, New York

Benodigd speelvlak :  5 m breed x 3 m diep

Tijdsduur  :  ca. 15-20 minuten
La Voix Magique boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van La Voix Magique, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van La Voix Magique en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van La Voix Magique.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor La Voix Magique. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte La Voix Magique aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag