Musicals in Motion

Eigenschappen Musicals in Motion boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Musicals in Motion boeken?

Musicals in Motion boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Musicals in Motion.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Musicals in Motion.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Musicals in Motion ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Musicals in Motion plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Musicals in Motion

Extra informatie Musicals in Motion

Biografie Musicals in Motion
Brigitte Nijman en Tony Neef mogen zich verheugen in een sterk toenemende belangstelling. Niet alleen de serieuze recensenten, maar ook het grote publiek rekenen beiden inmiddels tot het selectieve rijtje van voornaamste exponenten uit de hedendaagse musicalscène.

De optelsom van hun brede gezamenlijke talenten vormt dan ook de basis van het succes van Musicals in Motion. Een krachtige musicalmix, waarbij de grootste en bekendste successen door de twee-eenheid Nijman/Neef in een nimmer aflatend tempo voor het voetlicht worden gebracht.

Brigitte Nijman trad in 1991 toe tot theatergroep Jeans. De grote stap naar nationale erkenning werd gemaakt in 1996, het jaar waarin zij de rol van Evita vertolkte in de gelijknamige musical. Vervolgens acteerde Brigitte in The Sound Of Music en schitterde zij in de rol van Sandy in de musical Grease. Ook was er een hoofdrol voor haar weggelegd in The Dancing Queens, A Tribute To Abba. Later stond zij naast Willeke Alberti in de revue Meer Dan Brood Alleen om vervolgens toe te treden tot Grace, The Musical waarin zij samen met Joke de Kruijff de rol van Grace Kelly deelt. Naast hoofdrollen in de musical Sinatra, Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen Meneer ?, Songfestival In Concert en Pietje Bell, De Musical, schittert Brigitte t/m 2007 in Willeke Alberti’s jubileumconcert Goud.

Tony Neef begon zijn professionele carrière evenals Brigitte bij theatergroep Jeans. Na zijn imponerende rol als Ché in de musical Evita en hoofdrollen in achtereenvolgens Miss Saigon en Chicago, verraste hij vriend en vijand met zijn glansrol in Rocky Over The Rainbow en de hit-musical Titanic, waarin hij de rol van architect Andrews met veel overtuiging vertolkte. Na achtereenvolgens Saturday Night Fever en Sweet Charity was Tony te bewonderen in Telkens Weer Het Dorp, een hommage aan Wim Sonneveld’s tekstdichter Friso Wiegersma, en Purper 100, de jubileumvoorstelling van de vermaarde theatergroep Purper.

 
Musicals in Motion boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Musicals in Motion boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Musicals in Motion.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Musicals in Motion, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Musicals in Motion en de eventuele overige kosten om een optreden van Musicals in Motion mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Musicals in Motion.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Musicals in Motion. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Musicals in Motion checken, een gratis optie plaatsen op Musicals in Motion en de boeking(en) van Musicals in Motion voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Musicals in Motion, BOEKINGSBUREAU Musicals in Motion, BOEKINGSBURO Musicals in Motion, ENTERTAINMENTBUREAU Musicals in Motion, ENTERTAINMENTBURO Musicals in Motion, ARTIESTENBUREAU Musicals in Motion, BOEKINGSKANTOOR Musicals in Motion, IMPRESARIAAT Musicals in Motion, MUZIEKBURO Musicals in Motion, MUZIEKBUREAU Musicals in Motion, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Musicals in Motion, ARTIESTENBOEKINGSBURO Musicals in Motion, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Musicals in Motion.

 

Offerte Musicals in Motion aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag