Tony Hadley boeken

Eigenschappen Tony Hadley boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Tony Hadley boeken?

Tony Hadley boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tony Hadley.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tony Hadley.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tony Hadley ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tony Hadley plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tony Hadley

Er zijn maar weinig zangers in de wereld die zo’n unieke stem hebben dat hij meteen identificeerbaar is. Tony Hadley, ex-zanger van Spandau Ballet is zonder twijfel een van deze zangers. Hij is natuurlijk bekend van deze in de jaren ’80 zeer populaire groep, maar ook van zijn solowerk in de jaren negentig en van de laatste jaren.

Spandau Ballet werd opgericht in 1978 en bracht de wereld een nieuwe soort Synth/Funk-sound. Hun eerste hit werd “To Cut A Long Story Short”. Spandau Ballet bestond op dat moment uit Tony Hadley (leading vocals), John Keeble (drums), Steve Norman (sax/percussion, Gary Kemp (guitar) en Martin Kemp (bass guitar). De band behaalde wereldwijde successen tot aan de split in 1990. Hun grootste hit “True” heeft in 20 landen de nummer-1 positie behaald.

Tony bracht de jaren erna diverse singles uit en maakte enkele albums en een live-album. Hij schuwt niet bepaald experimenten, gezien zijn samenwerkingen met moderne dance-artiesten als Eddie Lock, Marc et Claude, Reggie Penxten (Milk Inc.) en de Disco Bros. Hij is een levende legende die door de jaren heen een nog betere zanger en performer is geworden. Hij zingt tijdens zijn optredens natuurlijk ook Spandau Ballet klassiekers als “Through the barricades” en “Only when you leave”.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tony Hadley, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Tony Hadley mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tony Hadley.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Tony Hadley en de boeking(en) van Tony Hadley voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Tony Hadley aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag