John Stevens

Eigenschappen John Stevens boeken

Prijs
v.a. 895
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

John Stevens boeken?

John Stevens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van John Stevens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van John Stevens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van John Stevens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van John Stevens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van John Stevens

Extra informatie John Stevens

Biografie John Stevens
John werd geboren op 29 juni 1971 in het Overijsselse Hengelo en is nu woonachtig in het Drentse Dalen. Muziek is iets waar men bij de familie Stevens niet om heen kon. Tijdens verjaardagen en feestjes werd er veel gezongen en was het altijd een dolle pret. Dat muzikaal talent in de familie zit is wel zeker, want de broer van John zingt in een band, zijn vader zingt in een koor en moeders Stevens bevat ook de nodige vocale kwaliteiten.

Toch heeft John in de periode dat hij opgroeide nooit wat met muziek gedaan. Hier kwam een jaar of 7 geleden verandering in. Met een keyboard dat hij zich ooit eens had aangeschaft ging hij naar een muziekschool in Klazienaveen. De lessen die hij daar volgde onder leiding van Erik Hidding mondden uit tot iets verassend, met de vraag van Erik of John ook kon zingen werd het duo Two of Us geboren. De toetsen waren in handen van Erik en John nam de zang voor zijn rekening.

Na 4 jaar in dit duo gezongen te hebben kwam voor John het moment om naar een nieuwe uitdaging te gaan zoeken. Er volgden 2 bands waar John korte tijd in fungeerde. Echter beide bands brachten hem niet wat hij er van verwacht had en vervolgens ging hij op zoek naar…….een eigen band?

En dat gebeurde nu bijna 2 jaar geleden. Vervolgens richtte hij samen met Heinie Valke de band FINALLY op. Tijdens het zingen in Finally ontdekte John dat hij een bijzonder grote voorliefde had voor het zingen van het Nederlandstalige lied. Steeds meer kreeg hij bewondering voor regionaal bekende zangers als Jannes, Bouke etc.

Na diverse keren te hebben opgetreden in o.a de lokale kroeg, bij de plaatselijke voetbalvereniging en tijdens een dorpsfeest, kwamen er veel positieve reacties.

Nu anno 2006 bestaat zijn repertoire uit covers van Nederlandstalige artiesten. Samen met tekstschrijver producer en componist Martin Sterken heeft hij nu zijn eerste debuut single uitgebracht. Voor John is dit een droom die werkelijkheid wordt.
John Stevens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

John Stevens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van John Stevens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van John Stevens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van John Stevens en de eventuele overige kosten om een optreden van John Stevens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van John Stevens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor John Stevens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van John Stevens checken, een gratis optie plaatsen op John Stevens en de boeking(en) van John Stevens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT John Stevens, BOEKINGSBUREAU John Stevens, BOEKINGSBURO John Stevens, ENTERTAINMENTBUREAU John Stevens, ENTERTAINMENTBURO John Stevens, ARTIESTENBUREAU John Stevens, BOEKINGSKANTOOR John Stevens, IMPRESARIAAT John Stevens, MUZIEKBURO John Stevens, MUZIEKBUREAU John Stevens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU John Stevens, ARTIESTENBOEKINGSBURO John Stevens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR John Stevens.

 

Offerte John Stevens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag