Queen must go on

Eigenschappen Queen Must Go On Tribute boeken

Prijs
Op aanvraag

Queen Must Go On Tribute boeken?

Queen Must Go On Tribute boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Queen Must Go On Tribute.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Queen Must Go On Tribute.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Queen Must Go On Tribute ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Queen Must Go On Tribute plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Queen Must Go On Tribute

Extra informatie Queen Must Go On Tribute

QUEEN MUST GO ON TRIBUTE BOEKEN

Queen Must Go On Tribute brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten die een ode brengen aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie.

BIOGRAFIE

Queen Must Go On Tribute is de nieuwste sensationele Queen Tribute band van Nederland met één visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden. De band is bekend geworden door het programma We Want More waar ze met hun geweldige optredens een plaats in de top 5 bemachtigden. Juryleden als Trijntje Oosterhuis en Davina Michelle zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Ze brengen een ode aan de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’.
Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring, en klinkt zoals op de originele albums! Ward Palmen heeft als doel gesteld om de zanglijnen van Freddie precies zo uit te voeren als op de plaat.

In 2020 bestaat Queen 50 jaar. Het is dus tijd om dit jubileum te vieren.
Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten die een ode brengen aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor.
Elk nummer is in detail uitgezocht en wordt gespeeld met perfectie. Er wordt gebruik gemaakt van de originele instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikt(e), om een kloppende sound te krijgen.
Gecombineerd met een spetterende lichtshow en podiumpresentatie, is dit iets dat je niet wilt missen.

QUEEN MUST GO ON ZANGER

Ward Palmen heeft als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Gelukkig heeft Ward een flink bereik, waar hij menig publiek mee betovert. Het gitaarspel en de solo’s van Ralph Derksen zijn adembenemend. Geert Horvers (bas) en Erwin van Welie (drums) leggen een vette basis neer waardoor je op geen enkel mogelijke manier stil kan blijven staan of zitten.

QUEEN MUST GO ON BAND

Voor de echte Queen sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals Don’t Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.​

Do you want to experience a kind of magic? The show must go on, so let’s play the game together. Maybe we become the love of your life. Watch out for the dragon attack, but who wants to live forever anyway?

Offerte Queen Must Go On Tribute aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag