Ron Link

Eigenschappen Ron Link boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Ron Link boeken?

Ron Link boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ron Link.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ron Link.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ron Link ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ron Link plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ron Link

Extra informatie Ron Link

Ron Link verwierf zijn bekendheid bij het grote publiek door deelname aan de tweede serie van Idols waar hij het tot de live finales schopte en uiteindelijk achtste werd.

Zijn kwaliteiten waren ook Joop van den Ende niet onopgemerkt gebleven en Ron werd gevraagd voor de musical Tarzan waarin hij uiteindelijk de hoofdrol kreeg en samen mocht werken met Phil Collins. In het voorjaar van 2011 toerde Ron door het land met de Purper Show ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’ omtrent Annie M.G. Schmidt. Dit deed hij samen met o.a. Frans Mulder en Sandra Reemer. Op dit moment focust Ron zich volledig op zijn solo carrière als popzanger en treedt veelvuldig op in het land.

Ron Link verwierf zijn bekendheid bij het grote publiek door deelname aan de tweede serie van Idols, waar hij het tot de live finales schopte en uiteindelijk achtste werd. Zijn kwaliteiten waren ook Joop van den Ende niet onopgemerkt gebleven en Ron werd gevraagd voor de musical Tarzan waarin hij uiteindelijk de hoofdrol kreeg en samen mocht werken met Phil Collins. In het voorjaar van 2011 toerde Ron door het land met de Purper Show ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’ omtrent Annie M.G. Schmidt. Dit deed hij samen met o.a. Frans Mulder en Sandra Reemer. Op dit moment focust Ron zich volledig op zijn solo carrière als popzanger en treedt veelvuldig op in het land.

Ron Link neemt in 2012 deel aan The Voice of Holland en werd daar gecoached door Trijntje Oosterhuis.

Ron Link boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ron Link.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ron Link, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ron Link en de eventuele overige kosten om een optreden van Ron Link mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ron Link.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ron Link. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ron Link checken, een gratis optie plaatsen op Ron Link en de boeking(en) van Ron Link voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Ron Link aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag