The Beatles Revivalband

Eigenschappen The Beatles Revivalband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
75 min.
Geluid
Op aanvraag

The Beatles Revivalband boeken?

The Beatles Revivalband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Beatles Revivalband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Beatles Revivalband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Beatles Revivalband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Beatles Revivalband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie The Beatles Revivalband

In de nazomer van 1995 gingen twee muzikale vrienden, die hun sporen reeds hadden verdiend op de grote podia van Nederland en België, een frisse neus halen in Londen. Na een paar dagen troffen ze op Covent Garden twee jongens aan die op een werkelijk perfecte manier met hun gitaren en hun identieke stemmen, Lennon & McCartney nummers brachten voor een grote menigte toeschouwers. Direct na het optreden volgde een spontane kennismaking die uitliep op een gesprek om in Nederland, ‘just for fun’, enkele optredens met zijn vieren te doen in de originele Beatles-bezetting. Veel telefoontjes over en weer volgden en na een uitgebreide repetitieperiode was het zover. In december 1995 vonden de eerste optredens plaats en hun gezamenlijke passie voor de Beatles straalde direct vanaf het eerste optreden met grote kracht van het podium. De reacties waren verbluffend: ‘Geweldig’, ‘Wat een ambiance’, ‘Dit heb ik nog nooit gezien’, ‘Het is de identieke sound’, ‘De stemmen lijken er sprekend op’ enz. , enz. Toen iemand kwam vragen: ‘Zijn jullie echt?’, antwoordde ‘Lennon’: ‘No, we’re plastic, man’. The Beatles Revival Band was geboren.

The Beatles Revivalband boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Beatles Revivalband.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Beatles Revivalband, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Beatles Revivalband en de eventuele overige kosten om een optreden van The Beatles Revivalband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Beatles Revivalband.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Beatles Revivalband. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Beatles Revivalband checken, een gratis optie plaatsen op The Beatles Revivalband en de boeking(en) van The Beatles Revivalband voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Beatles Revivalband, BOEKINGSBUREAU The Beatles Revivalband, BOEKINGSBURO The Beatles Revivalband, ENTERTAINMENTBUREAU The Beatles Revivalband, ENTERTAINMENTBURO The Beatles Revivalband, ARTIESTENBUREAU The Beatles Revivalband, BOEKINGSKANTOOR The Beatles Revivalband, IMPRESARIAAT The Beatles Revivalband, MUZIEKBURO The Beatles Revivalband, MUZIEKBUREAU The Beatles Revivalband, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU The Beatles Revivalband, ARTIESTENBOEKINGSBURO The Beatles Revivalband, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR The Beatles Revivalband.

 

Offerte The Beatles Revivalband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag