Koffiedames boeken

Eigenschappen Koffiedames boeken

Prijs
Op aanvraag

Koffiedames boeken?

Koffiedames boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Koffiedames.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Koffiedames.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Koffiedames ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Koffiedames plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Koffiedames

Voor een zuivere koffiebeleving!

Zo, even een momentje voor jezelf. Geef je over aan de bedwelmende geur van vers gezette koffie. Verwen je smaakpapillen en laat je fantasie prikkelen met sterke koffieverhalen. De Koffiedames van Hartendames. Da’s andere koffie. Een ware zuivere koffiebeleving, met liefde en aandacht gezet!

Knisperende sprits erbij? De Koffiedames maken het gezellig. Met iets lekkers en een luisterend oor. De Koffiedames testen de kennis van hun tafelgenoten en strooien met energieke wetenswaardigheden en besparende tips. Zij spreken gasten aan op een manier die drempels verlaagt en harten en deuren opent. Informatief waar nodig. Met een grapje en een kwinkslag waar het kan. Entertainment van hoog niveau!

Koffiedames boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Koffiedames, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Koffiedames.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Koffiedames aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag