Levende Nachtwacht boeken

Eigenschappen Levende Nachtwacht boeken

Prijs
Op aanvraag

Levende Nachtwacht boeken?

Levende Nachtwacht boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Levende Nachtwacht.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Levende Nachtwacht.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Levende Nachtwacht ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Levende Nachtwacht plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Levende Nachtwacht

De levende uitvoering van het schilderij de ‘Nachtwacht’ (1642) van de Nederlandse kunstschilder Rembrandt van Rijn, is een machtig mooie, originele performance! Deze typisch Nederlandse act wordt uitgevoerd door een bont gezelschap dat tot in de perfectie gekleed is in de Barokke stijl uit de Gouden Eeuw. Ook het hondje uit de “nachtwacht’ ontbreekt niet en maakt het geheel compleet.

De basis uitvoering bestaat uit een ‘onverwachte’ opkomst van het gezelschap in de zaal met beweging tussen de gasten. Vooruitgegaan door trommelaars loopt het gezelschap zo uit de Gouden Eeuw uw evenement binnen met verbaasd publiek tot gevolg. Met publieksinteractie, lopen de figuren richting podium, het worden er steeds meer. Publiek kijkt z’n ogen uit en weet nog niet geheel wat nu te verwachten.

Eenmaal op het podium/speelvlak, al dan niet achter een doek en binnen een schilderijlijst, gaan de figuranten in positie staan. Er klinkt prachtige bombastische, klassieke muziek en de trommelaars geven een roffel! “Dames en heren, wij presenteren u hier live in deze ruimte, de ‘Nachtwacht’!”

De gastheer/-vrouw of eventueel Rembrandt van Rijn zelf (acteur) vertelt iets over de geschiedenis van het schilderij (1642) en maakt desgewenst een bruggetje naar de aanleiding of thema van het evenement.

350 jaar na zijn overlijden, is 2019 hét jaar van Rembrandt van Rijn. Wacht daarom niet langer en boek deze buitengewoon, originele act nu voor uitvoering dit jaar!

De exacte inzetbaarheid is bespreekbaar en past op grote maar ook kleine podia of speelvlakken zowel binnen als buiten. Na de verrassing, komt de verbazing, deze is groot en duurt even. Erna wil men op de foto met de ‘Nachtwacht’ op de achtergrond en of  met de individuele schutters. U geeft uw genodigden zonder twijfel veel stof tot napraten!

Levende Nachtwacht boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Levende Nachtwacht, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Levende Nachtwacht en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Levende Nachtwacht.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Levende Nachtwacht aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag