I Truccatori boeken

Eigenschappen I Truccatori boeken

Prijs
v.a. 1.200
Tijdsduur
Binnen 3 uur

I Truccatori boeken?

I Truccatori boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van I Truccatori.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van I Truccatori.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van I Truccatori ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van I Truccatori plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie I Truccatori

i Truccatori is veelzijdig, functioneel en communicatief…

ITruccatori is beslist de meest ervaren, veelzijdige en creatieve theatergroep van Nederland. De acteurs van iTruccatori weten onder het allesomvattende motto ‘amusing hospitality’ elk event of merk passend te ondersteunen: soms gastvrij, regelmatig functioneel op de voorgrond, vaak als komische rode draad tussendoor, maar altijd met de hoogste kwaliteit!

ITruccatori beweegt zich in dienst van uw organisatie en gasten, maar nooit(!) ten koste van uw gasten. Juist daarin(!) onderscheidt deze fantastische groep acteurs zich van de rest van de markt.

Of het nu gaat om een bijzonder loyale ontvangst, het functioneel verwijzen of placeren van uw gasten, of het versterken van uw merk of thema doormiddel van een act op maat… iTruccatori acteert en presteert op het hoogste niveau.

ITruccatori verrast u graag met een diversiteit aan acts op 1 avond/middag.

Tip: uw act op maat
Informeert u vooral ook naar de vele ‘op maat’ mogelijkheden die iTruccatori u te bieden heeft. Dat maakt een performance echt ‘memorabel’.

Eerder wist iTruccatori bijvoorbeeld te verrassen als (o.a.) toeristen, verkeerde gasten, het yellow-team, reisleiders, lakeien, suppoosten, het zwarte goud (Suske en Wiske), ambtenaars van de burgerlijke stand, e.v.a.

De basisbezetting van iTruccatori is op verzoek uit te breiden.
i Truccatori is de meest ervaren, veelzijdige en creatieve theatergroep van Nederland en heeft sinds 1991 een niet meer weg te denken plek verworven aan de top van entertainment in Nederland.

Speciaal voor de zakelijke markt creëert i Truccatori performances die aansluiten bij uw boodschap. Of het nu gaat om een beurs, een productpresentatie of een speciale boodschap, i Truccatori is door hun jarenlange ervaring in staat om als geen ander hierop in te spelen. Door hun achtergrond en enorme ervaring worden zij ook als trainingsacteurs ingezet.

I Truccatori boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van I Truccatori, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van I Truccatori.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op I Truccatori en de boeking(en) van I Truccatori voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte I Truccatori aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag