i truccatori

Eigenschappen I Truccatori boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 3 uur

I Truccatori boeken?

I Truccatori boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van I Truccatori.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van I Truccatori.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van I Truccatori ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van I Truccatori plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie I Truccatori

I TRUCCATORI IS TERUG!

Na een aantal jaren van schijnbare afwezigheid is i Truccatori, de bekendste animatie/theatergroep van Nederland, weer terug. In de afgelopen 30 jaar heeft i Truccatori een indrukwekkende reputatie opgebouwd als side-entertainment. Ze waren pioniers op het gebied van animatie bij evenementen en hebben al meer dan 3000 optredens verzorgd, zowel in binnen- als buitenland. Ze waren onder andere te zien in Mumbai, Caïro, Monaco, Sharm el Sheikh, Doha en op talloze diverse evenementen in heel Nederland. Van congressen tot jubilea, van personeelsfeesten tot incentives: i Truccatori was er altijd bij!

De veelzijdigheid van i Truccatori maakt hen uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Van entree-acts tot logistiek entertainment en korte podiumoptredens, er is veel mogelijk en altijd met een vleugje humor.

i Truccatori is veelzijdig, functioneel en communicatief… i Truccatori is absoluut de meest ervaren, veelzijdige en creatieve theatergroep van Nederland. De acteurs van i Truccatori weten onder het allesomvattende motto ‘amusing hospitality’ elk evenement of merk op passende wijze te ondersteunen: soms gastvrij, regelmatig functioneel op de voorgrond, vaak als komische rode draad tussendoor, maar altijd met de hoogste kwaliteit!

i Truccatori werkt in dienst van uw organisatie en gasten, maar nooit ten koste van uw gasten. Juist daarin onderscheidt deze fantastische groep acteurs zich van de rest van de markt. Of het nu gaat om een bijzonder hartelijk ontvangst, het functioneel begeleiden of placeren van uw gasten, of het versterken van uw merk of thema met een op maat gemaakte act… i Truccatori acteert en presteert op het hoogste niveau.

Offerte I Truccatori aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag