De Zandprinses

Eigenschappen De Zandprinses boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

De Zandprinses boeken?

De Zandprinses boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Zandprinses.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Zandprinses.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Zandprinses ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Zandprinses plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Zandprinses

Rosa van der Vijver komt uit een creatief gezin. Als kind was ze altijd bezig met zingen, dansen en tekenen. Ze studeerde een aantal jaren aan dansacademie Lucia Marthas Institute for Performing Arts.
Van haar vader Gert van der Vijver, ook wel bekend als de Zandtovenaar, heeft zij de fijne kneepjes van het zandschilderen geleerd.
 

De Zandprinses boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Zandprinses.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Zandprinses, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Zandprinses en de eventuele overige kosten om een optreden van De Zandprinses mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Zandprinses.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Zandprinses. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Zandprinses checken, een gratis optie plaatsen op De Zandprinses en de boeking(en) van De Zandprinses voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Zandprinses, BOEKINGSBUREAU De Zandprinses, BOEKINGSBURO De Zandprinses, ENTERTAINMENTBUREAU De Zandprinses, ENTERTAINMENTBURO De Zandprinses, ARTIESTENBUREAU De Zandprinses, BOEKINGSKANTOOR De Zandprinses, IMPRESARIAAT De Zandprinses, MUZIEKBURO De Zandprinses, MUZIEKBUREAU De Zandprinses, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Zandprinses, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Zandprinses, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Zandprinses.

 

Offerte De Zandprinses aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag