Les Deux Josephines boeken

Eigenschappen Les Deux Josephines boeken

Prijs
Op aanvraag

Les Deux Josephines boeken?

Les Deux Josephines boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Les Deux Josephines.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Les Deux Josephines.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Les Deux Josephines ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Les Deux Josephines plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Les Deux Josephines

Extra informatie Les Deux Josephines

De mobiele champagnebar

Wilt u een toost uitbrengen? Een toespraak beklinken? Uw gasten op een hartverwarmende manier ontvangen? Les Deux Josephines kennen de overtreffende trap van gastvrij en feestelijk. Entertainment om ‘U’ tegen te zeggen. De perfecte combinatie van een act met humor en catering. De dames schenken alcoholische en non-alcoholische drankjes die de feestvreugde verhogen. Een mobiele champagnebar die bruist, bubbelt en tintelt.

Les Deux Josephines boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Les Deux Josephines, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Les Deux Josephines en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Les Deux Josephines.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Les Deux Josephines aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag