Led's have a Ball boeken

Eigenschappen LED’S have a Ball! boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

LED’S have a Ball! boeken?

LED’S have a Ball! boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van LED’S have a Ball!.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van LED’S have a Ball!.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van LED’S have a Ball! ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van LED’S have a Ball! plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie LED’S have a Ball!

Een visueel spektakel door vijf percussionisten die weergaloos en ritmisch uw evenement openen en/of afsluiten. In deze act dienen drie grote LEDballen als slaginstrumenten. Bij elke slag of stoot lichten de immense ballen op en zwepen het publiek op en nemen hen mee. Een lust voor het oor en oog! Als klap op de vuurpijl laten de ballen los en ‘surfen’ door de zaal wat uw gasten uiteindelijk tot participanten van de show maakt.

MaatwerkDeze act is een prachtig ingrediënt voor een maatwerk openingsact waarin spektakel en interactie belangrijk zijn. We gaan graag rond de tafel om deze show zo specifiek mogelijk aan te laten sluiten op uw thema, merk, product en evenement.

LED’S have a Ball! boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van LED’S have a Ball!, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van LED’S have a Ball!.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor LED’S have a Ball!. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte LED’S have a Ball! aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag