Rain act boeken

Eigenschappen Rain act boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Rain act boeken?

Rain act boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rain act.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rain act.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rain act ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rain act plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rain act

Extra informatie Rain act

Wij presenteren je graag de spiksplinternieuwe openingsact “RAIN”. Er is, door de acrobate met haar creatieve team, lang aan gewerkt om deze vernieuwende low-pole act te ontwikkelen. De act is indien gewenst uitvoerbaar met een confetti-regenmachine. Bekijk de video en vraag naar de mogelijkheden.

Tijdsduur: ca 5 minuten.
Podium: 4 x 3 meter

Rain act boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rain act, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Rain act mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rain act.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Rain act en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rain act aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag