Watercup-act-boeken

Eigenschappen Watercup Act boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Watercup Act boeken?

Watercup Act boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Watercup Act.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Watercup Act.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Watercup Act ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Watercup Act plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Watercup Act

Extra informatie Watercup Act

Water (H2O), we kunnen niet zonder! Al het leven op aarde is immers afhankelijk van water.
Ook entertainment is een 1e levensbehoefte. Goed en creatief amusement zorgt immers voor vertier/vermaak, live- communicatie en zingeving.

Tijdens een feest of event mag de champagne rijkelijk vloeien, hierbij past een bruisende act. Het mega champagneglas wordt door deze jonge Italiaanse acrobate als instrument voor haar act gebruikt. Sensueel en vol vurig temperament.

Tijdsduur: ca 5 minuten.
Podium: 6 x 4 meter

Watercup Act boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Watercup Act, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Watercup Act mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Watercup Act.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Watercup Act en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Watercup Act aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag