De Vinylla's draaien door boeken

Eigenschappen De Vinylla’s draaien door boeken

Prijs
Op aanvraag

De Vinylla’s draaien door boeken?

De Vinylla’s draaien door boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Vinylla’s draaien door.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Vinylla’s draaien door.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Vinylla’s draaien door ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Vinylla’s draaien door plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Vinylla’s draaien door

Extra informatie De Vinylla’s draaien door

De Vinylla’s draaien door

De Vinylla’s duo  – als mobiele DJ act met quiz

Aan de kant voor de meest swingende ‘heupen’ van het land. Overal waar De Vinylla’s met hun mobiele dj act verschijnen, zetten mensen grote ogen op. Worden oren gespitst, krullen mondhoeken omhoog en komen benen in beweging. Schateren om die foute discohit van toen. Wegzwijmelen bij suikerzoete lovesongs. Meezingen met de betere smartlappen. Of deelnemen aan de pop quiz en plotsklaps in de prijzen vallen. Gezellig!

Queen Vinylla solo – als mobiele retro DJ

DJ Queen Vinylla tovert hits van vroeger en nu uit haar rijkelijk gevulde platenkoffer. Even een plaatje aanvragen? Doen! Zelf snuffelen in de platenbak met singletjes? Mag! Het brengt gedeelde herinneringen naar boven en maakt de tongen los. Dj Queen Vinylla draait singles uit de 50’s, 60’s & 70’s. Zij staat bekend om haar unieke collectie en haar zeer passende muziekkeuze voor ieder evenement. Afhankelijk van de wens en het soort feest of evenement, worden met de grootste zorg de meest passende singles geselecteerd.

De Vinylla’s draaien door boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Vinylla’s draaien door , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Vinylla’s draaien door en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Vinylla’s draaien door.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Vinylla’s draaien door aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag