De Amorosas boeken

Eigenschappen De Amorosas boeken

Prijs
Op aanvraag

De Amorosas boeken?

De Amorosas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Amorosas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Amorosas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Amorosas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Amorosas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Amorosas

Extra informatie De Amorosas

De Amorosas zijn op 1001 manieren in te zetten. Als culinaire, liefdespost, complimenten act of….
Altijd met liefde voor het leven!

Als Culinaire act

Doe hen een plezier en vraag hen het naadje van de kous over de liefde en culinair genieten. Overvloedig en uitbundig strooien zij hun culinaire (w)etenswaardigheden uit over iedereen die het horen wil. Een ware streling voor het oog. Ook zakelijk en promotioneel zijn de Signoras Amorosa van alle markten thuis. Tussen neus en lippen door spelen zij bezoekers informatie toe over de deelnemende ondernemers. Door hun luchtige en ludieke aanpak gaat het erin als koek…

Als Liefdespost act

Met hun mobiel schrijfstoeltje zijn ze op zoek naar mensen die al hopeloos verliefd zijn, geliefd zijn, liefde zoeken of gewoon lief zijn. Een met aandacht, handgeschreven boodschap aan een geliefde doet altijd goed. De Amorosas creëren de ideale sfeer om de meest liefdevolle kaart te schrijven. Zij zorgen er zelfs voor dat ze diezelfde dag nog wordt gepost!

Als Complimenten act

De opgestoken duim. Het schouderklopje. Een paar welgemeende woorden van waardering. Een vorm van liefde die direct resultaat geeft.  Overal waar De Amorosas zijn, gebeurt iets wonderlijks. Welke verrassing hangt u boven het hoofd? Dat varieert. De Amorosas zijn overal voor in!

De Amorosas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Amorosas , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Amorosas en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Amorosas.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Amorosas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag