Het Comite orkest boeken

Eigenschappen Het Comité orkest boeken

Prijs
Op aanvraag

Het Comité orkest boeken?

Het Comité orkest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Het Comité orkest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Het Comité orkest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Het Comité orkest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Het Comité orkest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Het Comité orkest

Extra informatie Het Comité orkest

Een perfecte combinatie door Het Comité Orkest; muziek, comedy en ceremoniemeesterschap.

Vaak zijn er bij een evenement ook ceremoniële zaken te regelen: er moeten mensen worden aangekondigd, bedankt, geïntroduceerd of uitgezwaaid.
Ook dat kunt u overlaten aan Het Comité Orkest.

Zij presenteren de avond op geheel eigen wijze. Muzikaal, theatraal, cabaretesk en met een enorme variatie
krijgt het evenement de sfeer van een volwaardige theatershow!

Zorgt u voor goede achtergrondinformatie, dan kan er zelfs gespeeld worden met spitsvondige teksten in de aankondigingen of zelfs, hele acts op maat gemaakt worden.

Bart de Rijk (frontman van Het Comité Orkest) heeft een jarenlange ervaring in circus, theater, film, reclame en muziek.
Hij zorgt er voor dat je met talenten in deze diverse disciplines, een perfecte timing, een grote dosis inventiviteit, muzikaliteit en variatie, een hoogwaardig avond vermaak kunt creëren zonder dat het al te veel moeite lijkt te kosten!

Het Comité Orkest;
zijn drie doorgewinterde muzikanten die de grootste hits uit de top 2000 ten gehore brengen, maar dan wel op hún manier.
De muzikanten beschikken over een enorme muzikaliteit en een grote dosis entertainment
met humor die zij dan ook met grote regelmaat inzetten.

Het Comité orkest boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Het Comité orkest, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Het Comité orkest.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Het Comité orkest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag