Klompen Vincent

Eigenschappen Klompen Vincent boeken

Prijs
v.a. 475
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Klompen Vincent boeken?

Klompen Vincent boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Klompen Vincent.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Klompen Vincent.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Klompen Vincent ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Klompen Vincent plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Klompen Vincent

Extra informatie Klompen Vincent

Biografie Klompen Vincent
De Jury van Idols is behoorlijk onder de indruk als KlompenVincent de auditieruimte betreedt. Echter in eerste instantie vind men het te statisch. Daarom zet Klompen Vincent zijn inmiddels beroemde klompendans in. De Jury ligt zowaar helemaal dubbel van het harde lachen. Als Jury voorzitter Henk-Jan Smits uitgelachen is maakt hij duidelijk dat Klompen Vincent’s act wel grappig is, maar niet serieus genoeg om van hem een pop dool te maken.

Er gaat weer een tijdje voorbij, als Klompen Vincent eind februari 2003 wordt gebeld door de Holland Media Groep. Ze willen met de 12 meest spraakmakende figuren uit de voorrondes van Idols een item opnemen voor in de Finale-uitzending. En zo gaat Klompen Vincent op een dag naar Amsterdam naar de studio van Eric van Thijn (ook Idols jurylid) om aldaar een nummer van Abba op te nemen (“Thank you for the music”). Tevens wordt er voor de TV een videoclip gemaakt. Op basis van de opgenomen beelden besluit Zorgverzekeraar Achmea om Klompen Vincent te vragen om in een reclamespotje te acteren. Klompen Vincent doet zijn act uit de voorrondes maar dit keer op het grote Finale podium. Het publiek en de Jury zijn laaiend enthousiast. En op het einde van het spotje komt in beeld: “Helaas berusten deze beelden niet op de werkelijkheid.”.

Naar aanleiding van het spotje besluit onder andere Willie Oosterhuis (TV Oost, Regiotappers) dat hij wel graag een single wil opnemen met onze “Antiheld”. Na wat aanbiedingen van deze en gene besluit de Sallander om met Oosterhuis in zee te gaan.

Wat er volgt is een doldwaze tour door het hele land met optredens in een uitverkocht Ahoy en in de Heineken Music Hall. Ook verschijnt Klompen Vincent in allerlei TV programma’s zoals Gemma Glitters Gezondheidsgala, waar hij op Klompen de Roltrap Ren Test aflegt. De Tour met de Regiotappers eindigt op 27 September 2003 met een optreden samen met Ja Dat Zal op het HØkersweekend. Echter het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en zo helpt Klompen Vincent, Johan Vlemmix en Herman Berghuis bij de Opnames van hun videoclip ‘Safe Sex’. Johan Vlemmix vindt dat zo sympatiek van hem dat hij Klompen Vincent meevraagt op een minitour in Salou, Spanje. Hiermee wordt de carriere van Klompen Vincent dus meteen internationaal!!
Klompen Vincent boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Klompen Vincent boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Klompen Vincent.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Klompen Vincent, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Klompen Vincent en de eventuele overige kosten om een optreden van Klompen Vincent mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Klompen Vincent.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Klompen Vincent. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Klompen Vincent checken, een gratis optie plaatsen op Klompen Vincent en de boeking(en) van Klompen Vincent voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Klompen Vincent, BOEKINGSBUREAU Klompen Vincent, BOEKINGSBURO Klompen Vincent, ENTERTAINMENTBUREAU Klompen Vincent, ENTERTAINMENTBURO Klompen Vincent, ARTIESTENBUREAU Klompen Vincent, BOEKINGSKANTOOR Klompen Vincent, IMPRESARIAAT Klompen Vincent, MUZIEKBURO Klompen Vincent, MUZIEKBUREAU Klompen Vincent, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Klompen Vincent, ARTIESTENBOEKINGSBURO Klompen Vincent, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Klompen Vincent.

 

Offerte Klompen Vincent aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag