Sigrid Hof

Eigenschappen Sigrid Hof boeken

Prijs
v.a. 2.195
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Sigrid Hof boeken?

Sigrid Hof boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sigrid Hof.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sigrid Hof.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sigrid Hof ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sigrid Hof plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sigrid Hof

Extra informatie Sigrid Hof

Biografie Sigrid
Sigrid heeft een geweldige stem en een imponerende uitstraling, dit alle vormt haar handelsmerk . 

Zij is een artiest met veel talenten. Haar brede repertoire reikt van klassiek, musical, jazz, easy listening tot soul, pop en eigen nummers. Sigrid kan ontzettend veel met haar stem: van het aantikken van een intieme snaar tot temperamentvol uithalen. Door de interactie met het publiek en haar improvisatietalent slaagt Sigrid er altijd in om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Het aanslaan van de juiste toon is een kunst die zij tot in de puntjes verstaat. Sigrid staat dicht bij de mensen en met haar stem en uitstraling heeft zij de gave mensen te raken op haar bijzondere manier: vanuit het hart …

Een show van Sigrid past bij elke gelegenheid: van een intiem, chic diner tot een groot(s) showevenement. De show kan live begeleid worden door een pianist of een orkest.

In de loop der jaren heeft Sigrid diverse shows ontwikkeld voor bedrijfsfeesten, evenementen en theater. Veelzijdige acts, gevoelige ballads, veel humor en een swingende finale passeren daarbij de revue. Kortom, een mix van theater en entertainment in een show vol glamour.
Sigrid boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sigrid Hof boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sigrid Hof.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sigrid Hof, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sigrid Hof en de eventuele overige kosten om een optreden van Sigrid Hof mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sigrid Hof.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sigrid Hof. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sigrid Hof checken, een gratis optie plaatsen op Sigrid Hof en de boeking(en) van Sigrid Hof voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sigrid Hof, BOEKINGSBUREAU Sigrid Hof, BOEKINGSBURO Sigrid Hof, ENTERTAINMENTBUREAU Sigrid Hof, ENTERTAINMENTBURO Sigrid Hof, ARTIESTENBUREAU Sigrid Hof, BOEKINGSKANTOOR Sigrid Hof, IMPRESARIAAT Sigrid Hof, MUZIEKBURO Sigrid Hof, MUZIEKBUREAU Sigrid Hof, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sigrid Hof, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sigrid Hof, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sigrid Hof.

 

Offerte Sigrid Hof aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag