Billy Maluw

Eigenschappen Billy Maluw boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Billy Maluw boeken?

Billy Maluw boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Billy Maluw.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Billy Maluw.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Billy Maluw ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Billy Maluw plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Billy Maluw

Extra informatie Billy Maluw

Biografie Billy Maluw
Billy Maluw is een singer/songwriter, pianist en componist. Hij werd op 2 mei 1984 geboren in Purmerend en woont in Amsterdam. Toen Billy 13 was begon zijn muzikale verslaving. Hij nam pianolessen op de muziekschool Waterland bij Afke Borst. Daar kwam Billy al snel in aanraking met verschillende muziekstijlen en ensembles. Na vier jaar les werd hij toegelaten tot de vooropleiding van het conservatorium van Amsterdam (CVA) met als studierichting klassiek piano. Op het CVA genoot Billy lessen van Marjes Benoist en Matthijs Verschoor. Na een studie klassieke muziek besloot hij zich verder te ontwikkelen in de jazz. Hij werd hiervoor toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en kreeg daar les van Juraj Stanik. Billy zong al voor hij piano leerde spelen. Maar sinds zijn deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland is zijn passie voor live performen (zingend) geboren. Door TVOH kreeg hij de gelegenheid om bij verschillende optredens zijn eigen nummers ten gehore te brengen. Hier haalt Billy zijn grootste voldoening uit. ‘Zingen is voor mij de meest directe manier van communiceren met mijn publiek. Via mijn stem bereik ik mijn publiek direct, als persoon. Bij piano spelen gaat dat via mijn instrument. Zingen komt echt van binnenuit. Als ik dat kan combineren met uitvoeren van mijn eigen werk ben ik op m’n gelukkigst!’

Billy Maluw is een soul-volle singer/songwriter die zich momenteel volledig stort op het schrijven en uitvoeren van zijn eigen songs. Voorheen begaf hij zich echter ook in vele andere muzikale omgevingen. Zo voerde hij het volledige pianoconcert van Edvard Grieg uit, schreef de muziek voor het cabaretprogramma ‘Ca Bien’ van Sabine Beens en speelde met de band Ten Sharp in Moskou. Verder begeleide Billy artiesten als Jamai Loman en schrijft/arrangeert muziek voor andere zangers, musicals en theatershows. in 2015 bundelde hij al zijn talenten in een eigen one-man show ‘CODA’ (onder regie van Paul van Ewijk) en trok hiermee volle zalen. Billy volgt nu zijn grootste ambitie en dat is uitbrengen en uitvoeren van zijn eigen werk. Hij released zijn eerste EP getiteld ‘Brand New Terms’ vrijdag 13 mei in de Melkweg Amsterdam. Hier staan drie songs op die ik heb geschreven en in samenwerking met Hayp-music produceerde. Het zijn soul-volle/funky nummers met een high energy vibe. In de melkweg zal hij meer van zijn eigen songs ten gehore brengen met als afsluiting de EP release.

Billy Maluw boeken

Billy weet als hij optreedt keer op keer zijn publiek te raken, te vermaken en los te laten gaan. Vanaf het moment dat Billy piano speelde is hij ook gaan lesgeven. ‘Er is niets mooiers dan mensen aan te steken met mijn liefde voor muziek. Ook via lesgeven.’ Billy heeft inmiddels zijn eigen muziekschool waar hij lesgeeft aan zo’n 40 studenten, zowel piano als zang. Daarnaast is hij een veelgevraagd docent aan de Frank Sanders Academie. Hij begeleidt hier onder andere lessen van top docenten als Karin Bloemen, Marjolein Touw en Jimmy Hutschinson. Voor verschillende producties van deze prestigieuze muziektheater-opleiding componeert en arrangeert hij de muziek en neemt hij de muzikale leiding voor zijn rekening.
Billy Maluw boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Billy Maluw boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Billy Maluw.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Billy Maluw, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Billy Maluw en de eventuele overige kosten om een optreden van Billy Maluw mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Billy Maluw.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Billy Maluw. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Billy Maluw checken, een gratis optie plaatsen op Billy Maluw en de boeking(en) van Billy Maluw voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Billy Maluw, BOEKINGSBUREAU Billy Maluw, BOEKINGSBURO Billy Maluw, ENTERTAINMENTBUREAU Billy Maluw, ENTERTAINMENTBURO Billy Maluw, ARTIESTENBUREAU Billy Maluw, BOEKINGSKANTOOR Billy Maluw, IMPRESARIAAT Billy Maluw, MUZIEKBURO Billy Maluw, MUZIEKBUREAU Billy Maluw, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Billy Maluw, ARTIESTENBOEKINGSBURO Billy Maluw, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Billy Maluw.

 

Offerte Billy Maluw aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag