Splendid

Eigenschappen Splendid boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Splendid boeken?

Splendid boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Splendid.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Splendid.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Splendid ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Splendid plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Splendid

Met gepaste trots kondigen we aan dat Splendid toegevoegd is aan het roster van Agents After All. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het nieuwe album dat gepresenteerd wordt op 15 januari op het Noorderslag Festival.
De band is actief in de reggae scene sinds 2001 en hebben in de loop der jaren al veel opgetreden in Nederland, zo speelden ze op het ‘Into The Great Wide Open’-festival op Vlieland en in het voorprogramma van Madness in de Heineken Music Hall.
Voor het nieuwe album wordt er gewerkt met producer Robin Veldman en mixer Jan van Wieringen, zij hebben onder andere ook gewerkt aan het succesalbum van Caro Emerald. Naast het uitbrengen van het album is Splendid ook te zien en te horen in de allereerste Nederlandse 3D-film ‘Stilletto’ met o.a. Bas Muijs en Fajah Lourens geregiseerd door Rob Houwer (bekend van ‘Turks Fruit’ en ‘Soldaat van Oranje’) die in maart in de bioscopen draait.
Er staat dus genoeg te gebeuren rondom Splendid dus ‘Rise Up’ en onderga het zomerse gevoel. Het wordt een ‘Splendid’ lente en dat is maar goed ook na deze koude wintermaanden.

Splendid boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Splendid.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Splendid, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Splendid en de eventuele overige kosten om een optreden van Splendid mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Splendid.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Splendid. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Splendid checken, een gratis optie plaatsen op Splendid en de boeking(en) van Splendid voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Splendid, BOEKINGSBUREAU Splendid, BOEKINGSBURO Splendid, ENTERTAINMENTBUREAU Splendid, ENTERTAINMENTBURO Splendid, ARTIESTENBUREAU Splendid, BOEKINGSKANTOOR Splendid, IMPRESARIAAT Splendid, MUZIEKBURO Splendid, MUZIEKBUREAU Splendid, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Splendid, ARTIESTENBOEKINGSBURO Splendid, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Splendid.

 

Offerte Splendid aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag