hansschot

Eigenschappen Hans Schot boeken

Prijs
v.a. 575
Tijdsduur
3 x 45 min.
Geluid
Incl. licht en geluid tot 100 personen

Hans Schot boeken?

Hans Schot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans Schot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hans Schot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hans Schot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Schot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hans Schot

Extra informatie Hans Schot

Hans Schot is een door de wol geverfde zanger/multi-instrumentalist die al vele jaren door het hele land optreedt alleen of met diverse formaties. Zo had hij al op 16 jarige leeftijd een bescheiden hitje met zijn allereerste nederpopbandje “Tussen Haakjes” en speelde hij al begin 20 bij één van de meest gevraagde professionele begeleidingsorkesten van Nederland; Bluesette.

HANS SCHOT OP JOUW EVENEMENT

Hij speelde in de Eftelingband, toerde met Tineke Schouten, trad op met zo’n beetje alle bekende zangers en zangeressen uit de jaren 90. Marco BorsatoRob de NijsRené FrogerLee Towers en nog vele anderen heeft hij begeleid. Daarnaast was hij vijf jaar lang Hans de frontman van “De Heeren Van Het Goede Leven” een akoestisch mobiel muziekgezelschap. Ruim 4 jaar geleden besloot Hans solo te gaan en verbaast sindsdien vriend en vijand met zijn één-Hans-band! Alles live (geen begeleidingsbanden), alles tegelijk (handen, voeten, mond) en met een uiterst herkenbaar repertoire met voor elk wat wils .

HANS SCHOT BOEKEN

Een optreden van de één-hans-band is eerlijk, up-close and personal en in stijl. Als achtergrond voor uw receptie om uw gasten muzikaal te verwelkomen. Op de voorgrond bij uw feest of gezellig tussen de tafels bij uw diner, voor bij de borrel, leuk op uw bedrijfsfeest, barbecues, jubilea, seminars… alles is mogelijk en af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Eersteklas geluidsapparatuur en altijd een goed humeur.

Troubadour Hans
Hebt u een gezellig etentje, tuinfeest, borrel of ander kleinschalig event, troubadour Hans brengt een gezellige en informele sfeer. Tussen u en uw gasten. Licht versterkt komen al die herkenbare melodieën voorbij.

de 1 Hans Band
Deze variant heeft een vaste plaats nodig, Er wordt gebruik gemaakt van een een minimale setup . Lekkere nummers uit de voornamelijk vorige eeuw ambachtelijk en uiteraard live gespeeld.

de 1 Hans Electric Band
Als het allemaal wat meer mag zijn, geluidsinstallatie, licht en rook. Ogen dicht er speelt een complete band met repertoire van pop tot rock van oldies tot nu van ingetogen tot feest.

Offerte Hans Schot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag