Edward Troubadour

Eigenschappen Edward Troubadour boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Edward Troubadour boeken?

Edward Troubadour boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edward Troubadour.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edward Troubadour.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edward Troubadour ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edward Troubadour plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edward Troubadour

Biografie Edward Troubadour
Zanger, gitarist, troubadour Edward is al ruim 10 jaar een begrip in akoestisch muzikaal entertainment. Troubadour Edward speelt zijn muziek 100% puur live!

Hij is een rasmuzikant en maakt daarom geen gebruik van achtergrondgeluidsbanden, ritmeboxen, computers, etc. De muzikale sfeer blijft hierdoor warm en authentiek. Een zakelijk diner vraagt uiteraard om een andere aanpak dan een gezellig tuinfeest.

 

Met zijn warme, geschoolde stem weet hij altijd de juiste balans te vinden tussen subtiel interactief en sfeerverhogend op de achtergrond. Uw genodigden zullen zijn optreden ervaren als een welkome aanvulling op het samenzijn.

Het repertoire van deze moderne troubadour bestaat uit bekende popsongs, easy-listening, latin swing en Nederlandstalige chansons. Melodische songs uit de jaren 60, 70 en 80, aangevuld met enkele hits van vandaag.
Edward Troubadour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Edward Troubadour boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edward Troubadour.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edward Troubadour, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edward Troubadour en de eventuele overige kosten om een optreden van Edward Troubadour mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edward Troubadour.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edward Troubadour. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edward Troubadour checken, een gratis optie plaatsen op Edward Troubadour en de boeking(en) van Edward Troubadour voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edward Troubadour, BOEKINGSBUREAU Edward Troubadour, BOEKINGSBURO Edward Troubadour, ENTERTAINMENTBUREAU Edward Troubadour, ENTERTAINMENTBURO Edward Troubadour, ARTIESTENBUREAU Edward Troubadour, BOEKINGSKANTOOR Edward Troubadour, IMPRESARIAAT Edward Troubadour, MUZIEKBURO Edward Troubadour, MUZIEKBUREAU Edward Troubadour, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edward Troubadour, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edward Troubadour, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edward Troubadour.

 

Offerte Edward Troubadour aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag