Sax Lounge boeken

Eigenschappen Sax Lounge boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Sax Lounge boeken?

Sax Lounge boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sax Lounge.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sax Lounge.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sax Lounge ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sax Lounge plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sax Lounge

Sax Lounge

De saxofonist neemt je mee op een reis door avontuurlijke sounds en grooves. Hij doet dit zonder DJ, maar met zijn eigen unieke beats. De lounge beats geven de saxofonist de ruimte om met zijn warme en enthousiaste spel steeds een nieuw verhaal te vertellen. Deze act is meer dan lounge, het is de ultieme performance om een hele vrolijke en relaxte sfeer mee te creëren!

Sax Lounge boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sax Lounge, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sax Lounge.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sax Lounge. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sax Lounge checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sax Lounge aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag