Basily Boys

Eigenschappen Basily Boys boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Op aanvraag

Basily Boys boeken?

Basily Boys boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Basily Boys.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Basily Boys.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Basily Boys ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Basily Boys plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Basily Boys

Extra informatie Basily Boys

Biografie Basily Boys
De carriere van The Basily Boys heeft de laatste periode een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Al jarenlang vormen de boys een ‘hot item’ in het evenementencircuit, en hebben ze hun sporen ruimschoots verdient. Met hun opzwepende Gipsy sound stonden ze al op talloze nationale- en internationale podia. Zo waren ze te zien in TV programma’s als De Wereld Draait Door, Holland’s Got Talent, Koffietijd en RTL Late Night.

Een optreden voor Koningin Maxima vormde de absolute kers op de taart voor deze getalenteerde muzikanten.

Tijdens het internationale Gipsy Talent Festival staken de Basily Boys met kop en schouder uit boven de andere deelnemers, en wisten zij de pretentieuze overwinning feilloos in de wacht te slepen. Hierop volgden optredens in ondermeer Denemarken, Zweden, Noorwegen en Polen. Hun overwinning was het startschot voor een glansrijke internationale carriere !

De afgelopen jaren brachten The Basily Boys ook enkele succesvolle singles uit. Muzikaal geinspireerd door ondermeer Django Reinhardt en The Gipsy Kings brachten ze “Margarita” , “Gipsy Summer Medley” en “Dalida” uit. Alle nummers kenmerken zich door de alom bekende zwoele Spaanse klanken overgoten met de bekende Basily Boys sound.

Ook bij Gerard Joling bleef het talent van de Basily Boys niet onopgemerkt. Hij nodigde de boys uit om tijdens zijn LEKKER Concerten in het Amsterdamse Ziggo Dome act de presence te geven. Twee avonden lang stonden The Basily Boys voor een uitzinnige menigte van ruim zeventienduizend fans die compleet uit hun dak gingen toen Gerard samen met The Basily Boys zijn megahit ‘Ticket To The Tropics’ in een opzwepende Gipsy stijl bracht.

De samenwerking met Gerard Joling bleek baanbrekend. Niet alleen werden hun succesvolle gastoptredens breed uitgemeten in de vaderlandse pers, ook stroomden de aanbiedingen voor optredens en TV shows binnen bij The Basily Boys. Door de enorme vraag naar het nummer hebben The Basily Boys besloten om hun versie van ‘Ticket To The Tropics’ uit te brengen. Binnenkort zal hun versie verschijnen, en gezien de lovende reacties beloofd dit de volgende hit te worden in de geschiedenis van The Basily Boys.

Ondanks de talloze promotie optredens op radio en TV blijven de live optredens in het land prioriteit voor The Basily Boys. Overal waar ze komen weten ze in no time ieder feest of evenement naar een hoger muzikaal niveau te tillen. Niemand ontkomt aan de zwoele, maar bovenal meeslepende, klanken van ondermeer een mega Gipsy Kings Medley.

Een ware ‘must have’ voor een geslaagd evenement, waarbij het publiek gegarandeerd ‘los gaat’ op de vurige klanken van The Basily Boys!
Basily Boys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Basily Boys boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Basily Boys.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Basily Boys, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Basily Boys en de eventuele overige kosten om een optreden van Basily Boys mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Basily Boys.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Basily Boys. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Basily Boys checken, een gratis optie plaatsen op Basily Boys en de boeking(en) van Basily Boys voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Basily Boys, BOEKINGSBUREAU Basily Boys, BOEKINGSBURO Basily Boys, ENTERTAINMENTBUREAU Basily Boys, ENTERTAINMENTBURO Basily Boys, ARTIESTENBUREAU Basily Boys, BOEKINGSKANTOOR Basily Boys, IMPRESARIAAT Basily Boys, MUZIEKBURO Basily Boys, MUZIEKBUREAU Basily Boys, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Basily Boys, ARTIESTENBOEKINGSBURO Basily Boys, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Basily Boys.

 

Offerte Basily Boys aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag