Die Power Buam

Eigenschappen Die Power Buam boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Power Buam boeken?

Die Power Buam boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Power Buam.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Power Buam.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Power Buam ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Power Buam plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Power Buam

Extra informatie Die Power Buam

Biografie Die Power Buam
Ongelooflijk maar waar, al 15 jaar bekend als duo ‘Die Power Buam’.

Jens en Niels 18 en 21 jaar gaan in hun vrije tijd door het leven als een muzikaal succesvol Duo. Ooit begonnen op der Sonnenkopf in het Klostertal in Oostenrijk, met als voorbeelden fan van Die klostertaler begon een opmerkelijke carrière. Zelfs Marcus Wohlfart van Die Klostertaler viel het toen al op met drie jarige leeftijd dat in beide broers talent zat. Een droom van beide werd waar!!!!! Hij gaf hierop beide toestemming een keer samen met die klostertaler op de bühne te mogen staan,en hun geweldig presentatie talent aan duizenden fans te mogen presenteren.

Na Oostenrijk voltrok zich een opmerkelijke carrière, samen hebben zij hun trend en de liefde voor de volkstumliche muziek doorgezet, met hun moeder Miranda die voor haar kinderen het management regelde voor de vele aanvragen die binnenkwamen.

Inmiddels is er een professionele samenwerking tot stand gekomen met SAMES Media, die het volledige technische aspect van ieder optreden tot in de puntjes verzorgd.

Na een aantal jaren is met het volkstumliche repertoire wat beide presenteren met hun stemming muziek zo gegroeid, dat ook TV en radio in het Limburgse land, attent werden van hun talent.

Voorbeelden zijn o.a. Interviews bij TV Limburg en LI TV en radio.

Al vlug werden ze dan ook geboekt op verschillende grote podia, zoals het Betuwe Spektakel, samen met de Oostenrijkse bekende groepen als Die Jungen Zillertaler en Marc Pircher op de bühne. Verde hebben wij op diverse grote podia gestaan bij onder andere het Sittard’s Oktoberfeest, het ‘Schlager Und Bier’-festival in het Klokgebouw Eindhoven en in de ‘Zoepkoel’ te Venlo.

Ook in België en Duitsland werden ze opeens veel gevraagde artiesten, enkele plaatsen zijn München, Koblenz, Erkelenz, en Wassenberg.

Jens is met grote zorg en kwaliteit onder de hoede van niemand minder dan Roy Stekhuizen met harmonica lessen, die een ware vriend en voorbeeld voor Jens en Niels is. Roy is beslist geen onbekende en veel mensen waren al getuigen van de kwaliteiten van Roy waar hij met succes optredens verzorgde zoals Die Anseltaler, en inmiddels het zeer succesvole duo ‘Tiroler Teufel’.

Jens en Niels zeggen daarom ook! Zoiets kun je niet alleen en wij willen dan ook iedereen bedanken die ervoor gezorgd hebben dat we konden groeien wat er tot nu van ons geworden is.

Voor 2014 staan nu al geboekt, wederom het Betuwe Spektakel, Oktoberfeest Mt. Angel (Portland, Oregon – USA), Oktoberfeest Duisburg, Oad-op-Nuj Heerlen (bij TV-Limburg), en vele andere optredens.
Die Power Buam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Power Buam boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Power Buam.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Power Buam, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Power Buam en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Power Buam mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Power Buam.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Power Buam. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Power Buam checken, een gratis optie plaatsen op Die Power Buam en de boeking(en) van Die Power Buam voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Power Buam, BOEKINGSBUREAU Die Power Buam, BOEKINGSBURO Die Power Buam, ENTERTAINMENTBUREAU Die Power Buam, ENTERTAINMENTBURO Die Power Buam, ARTIESTENBUREAU Die Power Buam, BOEKINGSKANTOOR Die Power Buam, IMPRESARIAAT Die Power Buam, MUZIEKBURO Die Power Buam, MUZIEKBUREAU Die Power Buam, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Power Buam, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Power Buam, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Power Buam.

 

Offerte Die Power Buam aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag