Pierre de Haan

Eigenschappen Pierre de Haan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Pierre de Haan boeken?

Pierre de Haan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pierre de Haan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pierre de Haan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pierre de Haan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pierre de Haan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Pierre de Haan

Extra informatie Pierre de Haan

Biografie Pierre de Haan
Voor Pierre is zingen zijn lust en zijn leven. De geboren en getogen Amsterdammer heeft, met een zingende moeder, muziek met de paplepel ingegoten gekregen. In het verleden bracht Pierre al enkele singles uit bij Polydor (“Kiezen of delen”  1993 en “Rosalie” 1994) Phonogram (“Koningin van de nacht” 1994) en Ramshorn (“Dit is de laatste keer” 1995 en “Vannacht” 1995).

Bij de laatste bracht Pierre in januari 1996 ook zijn debuutalbum “Kiezen of delen” uit. In 1997 vervolgde Pierre zijn carriere bij Walrus Records, waar hij in 1998 de CD-Singles “ik mis december” en “Hou me vast” en het CD-album “Geef me je liefde” uitgebracht. In april 2000 bracht hij samen met zijn vrouw CoCo een zelf geproduceerd CD-Album “Heerlijk Holland(s)” uit, onder het platenlabel “Picobello Nederland”.
Pierre de Haan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Pierre de Haan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pierre de Haan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pierre de Haan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pierre de Haan en de eventuele overige kosten om een optreden van Pierre de Haan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pierre de Haan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pierre de Haan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pierre de Haan checken, een gratis optie plaatsen op Pierre de Haan en de boeking(en) van Pierre de Haan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Pierre de Haan, BOEKINGSBUREAU Pierre de Haan, BOEKINGSBURO Pierre de Haan, ENTERTAINMENTBUREAU Pierre de Haan, ENTERTAINMENTBURO Pierre de Haan, ARTIESTENBUREAU Pierre de Haan, BOEKINGSKANTOOR Pierre de Haan, IMPRESARIAAT Pierre de Haan, MUZIEKBURO Pierre de Haan, MUZIEKBUREAU Pierre de Haan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Pierre de Haan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Pierre de Haan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Pierre de Haan.

 

Offerte Pierre de Haan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag