Damaru

Eigenschappen Damaru boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
15 min.
Geluid
Exclusief

Damaru boeken?

Damaru boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Damaru.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Damaru.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Damaru ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Damaru plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Damaru

Extra informatie Damaru

Biografie Damaru
Dino Canterburg werd geboren in Paramaribo, Suriname.

Damaru begon op 13 jarige leeftijd met rappen, waarna hij het ook als zanger probeerde. Zijn zangtalenten bleken een groot succes toen hij zich bij de formatie ‘Lava Boys’ voegde. Enkele tijd later en na wat meer oefenen voegde hij zich bij de ‘New Jack Boys’, waar hij opnieuw voor succes zorgde.

 Momenteel is de Surinaamse zanger Damaru hot in zijn geboorteland. Hij staat daar al een paar weken op 1 met zijn romantische song ‘Mi Rowsu’ (mijn roos). Damaru heeft een dochter Denoura (zijn rowsu).

Damaru scoorde eerder al enkele grote hits in Suriname. Hits als ‘Yu Na Mi Engel’ (je bent mijn engel), ‘Hey Baby’ en ‘Sranang Koningin’. Hij is ongekend populair in Suriname, maar ook daar buiten. Door deze successen heeft Damaru vaak als support act van grote reggae sterren in Suriname opgetreden. Zo opende hij het podium voor onder andere Ziggi en Fantan Mojah. Hij dook daarnaast, zowel in Nederland als in Suriname, de studio in met Jerry en Ruben van The Partysquad. Damaru heeft al met vele artiesten samengewerkt. Onder andere met Poppe, Booster, Tranga Rugie en The Generals. Damaru is ook filmmaker, hij komt in 2008 met zijn eerste film waarvan hij het script zelf heeft geschreven. Voor zichzelf heeft hij slechts een figurantenrol gereserveerd. De film heeft dezelfde naam gekregen als zijn huidige nummer 1 hit ‘Mi Rowsu The Movie’. Het project is met ondersteuning van vrienden en familie tot stand gekomen.

Damaru is sinds februari 2009 in Nederland. Hij geeft aan een tijdje in Nederland te blijven, om zo te werken aan zijn internationale carriere. Hij dook op in programma’s als ‘Raymann is laat’, ‘Dichtbij Nederland’ en probeert zo naamsbekendheid in Nederland op te bouwen. In het voorjaar van 2009 tekent hij een contract bij de bekende platenmaatschappij Top Notch.

Damaru’s motto luidt: ‘If u can’t fight the men join him’.
Damaru boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Damaru boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Damaru.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Damaru, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Damaru en de eventuele overige kosten om een optreden van Damaru mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Damaru.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Damaru. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Damaru checken, een gratis optie plaatsen op Damaru en de boeking(en) van Damaru voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Damaru, BOEKINGSBUREAU Damaru, BOEKINGSBURO Damaru, ENTERTAINMENTBUREAU Damaru, ENTERTAINMENTBURO Damaru, ARTIESTENBUREAU Damaru, BOEKINGSKANTOOR Damaru, IMPRESARIAAT Damaru, MUZIEKBURO Damaru, MUZIEKBUREAU Damaru, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Damaru, ARTIESTENBOEKINGSBURO Damaru, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Damaru.

 

Offerte Damaru aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag