Boef

Eigenschappen Boef boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 30 min.
Geluid
Op aanvraag

Boef boeken?

Boef boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Boef.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Boef.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Boef ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Boef plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Boef

Extra informatie Boef

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, is een Nederlandstalige rapper en vlogger met een Franse nationaliteit.

Boef maakt in 2015 indruk met zijn Zonamo sessie. In februari 2016 verschijnt zijn debuut EP ‘Gewoon BOEF’, wat op de vierde plaats binnenkomt in de Vlaamse Album Top 200.

Boef houdt zich niet alleen bezig met zijn muziekcarrière. Zijn drukke leven legt hij vast door middel van zijn vlogs. Op YouTube bereikt hij binnen enkele maanden 185.000 abonnees, en de vlogs worden elk meer dan 600.000 maal bekeken.

In 2016 verschijnt Boef samen met Ali B en Sevn Alias op de track ‘Een Klein Beetje Geluk’. Diezelfde zomer rapt Boeff op de debuutsingle ‘Niet Van Mij Alleen’ van Mafe’ en tegen het einde van het jaar is hij te horen op ‘Overal’; een samenwerking met F1rstman en DJ Youss-F.
Boef brengt begint 2017 zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ uit en breekt daar de eerste week al alle records.

Boef boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Boef.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Boef, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Boef mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Boef.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Boef aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag