Zwart Licht boeken

Eigenschappen Zwart Licht boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Zwart Licht boeken?

Zwart Licht boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Zwart Licht.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Zwart Licht.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Zwart Licht ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Zwart Licht plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Zwart Licht

Extra informatie Zwart Licht

Zwart Licht staat voor al het zwarte dat in een goed daglicht geplaatst wordt. De Nederlandse hiphopformatie brengt licht in het donker en kan sinds de lancering van de plaat Bliksemschicht leunen op een van de beste live-reputaties in de scene. MC’s Akwasi en Leeroy, ondersteund door de zware, rauwe beats van Hayzee lieten het publiek daarna acht jaar lang wachten op een waardige opvolger van het debuutalbum. De afgelopen tijd gingen de heren terug naar de basis van hun frisse sound. Binnenkort kunnen ze die eindelijk ten gehore brengen in Bliksem.
“Het hoort niet altijd te bliksemen”, stelt Akwasi. “Het is dus goed dat er zoveel jaren tussen zitten. Want het áls het bliksemt, bliksemt het kneiterhard.” Tussen het bliksemen
door zaten de mannen van Zwart Licht allesbehalve stil. Akwasi richtte zijn eigen muzieklabel “Neerlands Dope” op, nam de soloplaat “Daar Ergens” op en kreeg voet aan de grond in televisieland. Hayzee, hofleverancier van de Zwart Licht-beats, heeft een samenwerking met Rosco van Zo Moeilijk in “Deux Deux” achter de rug en is nog meer superproducer geworden dan hij al was, naast het feit dat hij als DJ vele clubs heeft bespeeld, terwijl Leeroy als MC op festivals door het hele land stond, overuren draaide in de studio èn gediplomeerd engineer is geworden.
Het doel van Zwart Licht is onveranderd: met een serie van vijf ‘Wonderbaarlijke Wapenfeiten’ een onuitwisbare stempel op de Nederlandse hiphopgeschiedenis drukken.
Na de eerste drie wapenfeiten Bliksemschicht, No Juju, Leeroy Draait Door, is het nu dus tijd voor nummer vier. En dat wapenfeit is nu gelukkig na al die jaren eindelijk in zicht.

Zwart Lichtboeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Zwart Licht, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Zwart Licht.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Zwart Licht aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag