Joeri Plaizier

Eigenschappen Joeri Plaizier boeken

Prijs
v.a. 895
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Joeri Plaizier boeken?

Joeri Plaizier boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Joeri Plaizier.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Joeri Plaizier.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Joeri Plaizier ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Joeri Plaizier plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Joeri Plaizier

Extra informatie Joeri Plaizier

Joeri Plaizier is niet bang is voor veranderingen en staat open voor nieuwe creatieve processen is na de release van zijn vorige single OY OY OY (Danza Kuduro) meer dan duidelijk geworden. Ook de fans hebben de, door Joeri gekozen nieuwe muzikale oriëntering, volledig ondersteund. De videoclip van OY OY OY, de opvolger van twee succesvolle singles van zijn debuutalbum “Vandaag is Vandaag”, is op youtube nu al meer dan 230.000 keer bekeken.

Dit is zelfs voor Nederlandse begrippen een uitzonderlijk resultaat te noemen. Het nummer was zowel in het binnen- als buitenland een regelrechte zomerhit. De zomer is helaas weer voorbij en volgens Joeri Plaizier is het nu de hoogste tijd voor een passende opvolger. Daarom heeft hij gekozen voor een nieuwe track die zeker weer aansluit bij de sfeer van de vorige single.Een fantastische productie, met een verfrissende tekst en een grandioze videoclip.

Dat Joeri een nieuwe muzikale weg heeft gevonden zal voor iedereen duidelijk zijn. Maar dit betekent niet dat hij vanaf nu alleen nog nummers zoals “OY OY OY” en “Ik wil alleen maar jou!!”produceert.

“Nee, ik zit nog steeds vol met creatieve muzikale ideeën waar ik graag mee aan de slag wil. Dit creatieve proces en de vrijheid om steeds weer mijn muzikale wensen om te zetten geven een heel speciaal, goed gevoel.Ik ben zelfs al bezig met de opvolger van mijn nieuwste single, en die zal zeker ook weer voor een verrassing gaan zorgen“,   aldus een enthousiaste Joeri Plaizier.
Joeri Plaizier boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Joeri Plaizier boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Joeri Plaizier.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Joeri Plaizier, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Joeri Plaizier en de eventuele overige kosten om een optreden van Joeri Plaizier mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Joeri Plaizier.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Joeri Plaizier. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Joeri Plaizier checken, een gratis optie plaatsen op Joeri Plaizier en de boeking(en) van Joeri Plaizier voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Joeri Plaizier aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag